2017. március 20., hétfő

Tölgy színű bútor

Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Modern vonalú tölgyfa bútor a New line kollekcióból.


A bútor olajjal pácolt, ami a kolekciónak bámulatos dizájnt kölcsönöz és egyben kiemeli a fa természetes mintáját és szerkezetét. Az összeállításban tölgyfa komódokat, tölgyfa vitrinket, de tömörfa tölgy dohányzóasztalokat is találhat.

Az Abbey egy modern letisztult vonalvezetésű vitrinkombinációs nappali bútor , világos old style tölgy váz színnel. Rengeteg pakolós résszel a vitrines rész üveg polcokkal és LED világítással van ellátva. Minőségi bútorok az egész házba a Praktiker webáruházából. Különféle tárolók és kanapék a nappaliba, hálószoba és iroda bútorok széles kínálata várja.


Részletek Üzlethez. Mis barna fürdőszoba. Ahhoz, hogy otthonos és személyre, családra szabva készüljön egy a bútor , nem elhanyagolható kérdés, hogy milyen színű legyen az építendő bútor.


Ajtólapok széles szín és méretválasztékban matt és magasfényű kivitelben, Munkalapok, bútorlapok, vasalatok, csavarok vagy akár LED világítások is.

Junona 2III konyhabútor. Korpusz wenge, a felső rész sonoma tölgy , az alsó részen wenge ajtó sonoma díszbetéttel. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


Spanyol tölgy - fényes fehér a lányoknak, spanyol tölgy - fényes antracit színben a fiúknak ajánljuk, de egy felnőtt hálószobába is tökéletesen illeszkedik, mindkét színkombináció. Választható egyszemélyes ággyal vagy franciaággyal is. A bútorelemek között mindent megtalál, ami egy háló, vagy ifjúsági szobába kellhet.


MAX CITY-ben és az ETO Parkban Győrben. Tömörfa bútor kínálatunkból: Tölgy , cseresznye, dió, bükk és juhar fából készült rusztikus bútorok, stíl és stíl jellegű exkluzív bútorok, különböző színű és ágyazható bőr és kárpitozott ülőgarnitúrák kaphatók A-Z-ig. A Bergamo bútor különleges új szín kombinációt kapott, aristan tölgy színű váz és MDF frontokat, melyhez díszítésként sötét caspio betétek és alsó elemekhez tető lap párosul. Az üveges elemek LED világítással rendelkeznek. Komplett Fürdőszoba Bútor – Fürdőszoba bútor szettek – Rendelhető elemenként is, de szettben olcsóbb!


Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás. Tekintse meg kínálatunkat. A térelválasztók és polcok olyan szobabútorok, amelyek segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki.


A MIRJAN bútor nappali bútorai garantáltan kiváló minőségűek, emellett a legalacsonyabb áron, gyors szállítással jutnak el vevőinkhez.

Lépést tartunk a korral, modern vonalvezetésű, egyyedi és különleges formájú szekrényeket gyártunk. Balla Bútor Kft Szépség Minõség Harmónia Import és hazai elemes bútorok, bútorcsaládok, bútorok forgalmazása, folyamatos akciók! Előszoba bútor , előszoboa szekrény.


Egger, homokságra színű tölgy bútorlapból készült előszoba bútor összeállítás, tükörrel, bemart design fogasokkal. Nyír és calvados színű bútorlapból készült előszoba bútor. Dió és vanília színű bútorlapból készült előszobai beépített szekrény. DUNAJ TYPpolc sonoma tölgy színű polc, Országos házhoz szállítás. Korpusz szín: Antik tölgy Bob fenyő Calvados Canterbury tölgy Canyon tölgy Fehér Ferrara tölgy Finom barna Santana tölgy Sonoma tölgy Sötét avellino dió Világos avellino tölgy Front szín: Antik tölgy Beige Bob fenyő , Dobos- Bútor Kft.


Román bútorok, konyhaszekrények, tálalószekrények, étkező garnitúrák. Nappali bútor kategóriában mindent megtalál, ami Önnek fontos lehet. A Bútoruniverzum webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással. Vásárolj most Polcokat online.


Harmonikus otthonra vágysz? Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. A JYSK számos dizájnban, alakban és méretben kínál komódokat különféle számú fiókkal.


A kínálatban szereplő anyagok ugyancsak változatosak. Akár egy aprócska komódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések