2017. március 28., kedd

Aláfalazás

Akkor marad az aláfalazás körbe. Két-sor vályogot téglára cserélsz egyúttal a sávalapra szigetelést teszel. De az árat így megmondani nem lehet sok mindentől függ.


Milyen széles a fal stb. Meg kellene nézetni egy kőművessel.

De nem muszáj a leg fiatalabbhoz fordulni az öregebbek talán már több ilyet csinálhattak. Nem hagyott nyugodni hogy a válaszfal csupán pontszerűen volt alátámasztva, illletve kétoldalt a főfalak fogták, alatta pedig némi letömörödött föld és agyag. Minden módszernél nagyon fontos, hogy a tégláink jó minőségű, fagyálló kéménytéglák legyenek! Ugyanis itt fokozott vízterhelésnek lesznek kitéve, ami a szétf. Mennyibe kerül vályog ház aláfalazás a méterenként?


Felvizesedik a házunk,azt mondták alá kell falazni. Aki csináltatott mostanában mennyiért csináltatta méterét,vagy aki ért hozzá. Ha a falak mozognak, süllyednek, vizesednek, a legjobb megoldás a szakaszos aláfalazás.

Ez eléggé élőmunka és idő igényes feladat. Ehhez első lépésként a fal mellett kívül és belül ki kell ásni egy-egy árkot (így hozzáférhető lesz a fal alatti rész a betonozáshoz). Alap erősítés utólagos aláalapozással - Épület fő és válaszfalak, alapok, födémek, pillérek, kiváltók, koszorúk repedéseinek és süllyedéseinek statikai vizsgálata, szakértése, megerősítése és javítása utólagos aláalapozással, sajtolt cölöpözéssel, Brutt-Saver repedésvarrással. Tisztában kell lenni azzal is, hogy a leggondosabb kivitelezés mellett is a szakaszos aláfalazás a teherhordó szerkezet teljes hosszán szakaszonként, és időlegesen, de megszünteti az alátámasztást, és ezzel megmozgatja azt.


Ezzel új repedések is kialakulhatnak. Ráadásul az új alapsík egy mélyebb, esetleg kevésbé. Tetőfelújítás,palatető átfedése bontás nélkül,Vályog,és tégla, házak, szakszerű, felújítása, Bontás, építés, aláfalazás , palatető.


Cégünk vizes, nedves, salétromos fal, ház, lakás, pince, épület utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű falbontás nélküli technológiával valósítunk meg. Utólagos vízszigetelés, falszigetelés, rövid határidővel. Először is falazás!


Falazás, mert mindenki állandóan falazni akar. Hát azért, mert egy kezdő házépítő a házából a falakat látja, az van a szeme előtt. A kád fenék aláfalazás adta magát, majd réskitöltő purhab segítségével a teljes fenék alátámasztást nyert.


Ez a kádalátámasztás módszer csak addig tűnik. Teljes kádfenék alátámasztását csak aláfalazással lehet elérni. A kád ülőrészéhez is ha van, elkészítjük az aláfalazást.


MŰSZAKI JELLEMZŐK A Mapefill a MAPEI kutatólaboratóriumában kifejlesztett összetételű, nagyszilárdságú cementekből, osztályozott szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint térfogatnövelő adalékszerből álló előkevert száraz-habarcs.

Kőművesmunka,hőszigetelés, lakás,házfelújítás - TELJES FELÚJÍTÁS-Üdvözlö m! Kun László vagyok, éve foglalkozom, é pítőipari kivitelezéssel. A kialakult helyzet mellett is folyamatosan dolgozunk, maximálisan betartva a jogszabályi és egészségügyi előírásokat! Hívjon és kérje ajánlatunkat, vagy keressen bennünket további elérhetőségeinken, mert az összes konzultációnk online is működik és biztonságos. Az acéllemez nem jó a vályogfalba!


Egy-két szintes épületekhez ritkán ké­szülnek külön-külön alapozási tervek, az alapozást az engedélyezési terv alap­rajza és metszete szerint készítik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések