2017. március 17., péntek

Dunaharaszti fatelep

A Witzing Tüzépker Kft. A cég stabilitását, folyamatos fejlődését tükrözi, hogy napjainkban már nem csak, szinte minden igényt kielégítő tüzépteleppel rendelkezünk, hanem ezek közül nagy áruház és kis áruház is vevőink rendelkezésére áll. Dunaharaszti áruházi telephelyre felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.


Térjen be Üzletünkbe ! Cégünk fő profilja hajópadló lambéria kis- és nagykereskedelme. Figyelmes kiszolgálás,kedvező árak,nagy választék. Leginkább ez a három tulajdonság aminek köszönhetően számos visszatérő elégedett vevőt tudhat magáénak a bolt. Fatelep több évtizedes múlttal.


Már több mint két évtizedes tapasztalatot szereztünk a fatelep napi feladatainak ellátásában: fűrészáru forgalmazásában, a faanyagok kezelésében, védelmében, méretre vágásában, valamint gyalulásában. Igény szerint gyalulva, favédelemmel. A fatelep , ahol megtalálja, amit keres.


Keresés: TERMÉKEINK. Szaunák, szauna építőanyagok Építő minőségű fűrészáru Faanyag gyalulás, impregnálás BSH ragasztott gerenda Asztalosminőségű fűrés. CE jelöléssel ellátott teljesítménynyilatkozat épületfához. Európai normákkal a fenntartható építészetért.


Az elsők között szerezte meg a JAF Holz Ungarn azt a minősítést, amely a Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban rendkívül népszerű, fűrészelt felületű, szilárdságilag osztályozott tömörfa, ismertebb nevén épületfa használatához. A fűrészáru kínálatunkat képező lombos faanyag Magyarországról és a környező országokból származik. A JAF Csoport kirendeltségei Európa-szerte mindig a faanyag forrásának közelében létesültek, amely több előnyt is tartogat. Drvo je naš svijet. Online Shop za registrovane kupce sa najvećim asortimanom drvnih materijala.


Veliki izložbeni prostor za parkete, pločaste materijale i podnice za terase. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Budaörs JAF HOLZ Ungarn Kft.


Lambéria Centrum Eger Laurum Kft. Veszprém Parketta Technika Kft. Fűrészáru kereskedelem - fa építőanyag, faanyag, faanyag megmunkálás, gerendák, tetőszerkezeti faanyagok, gyalult deszkák. Fenyő fűrészáru nagykereskedelem, kapható bramac léc, tetőléc, deszka, palló, gerenda, szarufa rakat és kamion tételben.


Tisztelt Vásárlóink! A kijárási korlátozás alatt üzleteink továbbra is nyitva tartanak és a házhozszállítás is biztosított! Március 17-től üzleteink a megszokott időben nyitnak és 15:00-kor zárnak, a kormányrendeletnek megfelelően!


Hamarosan indul a webshopunk, de addig is látogasson el hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések