2017. március 9., csütörtök

Járó hajópadló árak

A járó hajópadló meleg padlóburkoló anyag. Neve is utal rá, hogy főként beltéri, vízszintes felületek, járófelületek burkolataként használják. A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A képek, árak ,leírások tájékoztató jellegűek.


A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil léc et, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk.

Borovi járó hajópadló felhasználása. A borovi járó hajópadlót leggyakrabban belső terek, szobák burkolataként használjuk. Színe barnás (melegséget áraszt), és csiszolt felülettel van már ellátva.


Igény esetén azonnal festhető. Családi házaknál, szobák burkolásra gyakran használják a keménysége miatt. A hajópadlók két nagy csoportra bonthatók: járó hajópadló és fózolt hajópadló.


A fózolt hajópadló annyiban más, mint a járó hajópadló , hogy szélei ferdék, általában fokban. A hajópadló beltéri burkolatként való felhasználása számtalan előnyt jelent: a fa hajópadló kiváló hőszigetelő, meleg hatást kelt otthonunkban és járáskor sokkal rugalmasabb érzetet kelt mint egy más anyagból készült burkolat.

Járó hajópadló esetében ilyen hézag nem keletkezik egymásba illesztéskor. Lerakás előtt gondoljuk át a fafajt. Ez meghatározó mivel a keménysége, tartóssága ez által határozható meg. A lucfenyő hajópadló a legpuhább. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja.


A mm-es vastagságból adódóan, ebből adódóan stabil, strapabíró, nagyobb párnafa távolságokkal is jól beépíthető és vékonyabb társainál. Hajópadló vásárlása és rendelése az OBI-nál. Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához. A hajópadló mikrofózolt, hossztoldós kialakítása révén a lerakása lényegesen könnyebb.


A kínálat bőséges, a hajópadló árak pedig természetesen a kiválasztott terméktől függnek. Több oka van annak, hogy miért választják az emberek a hajópadlót: gyönyörű, stílusos, praktikus, és a hajópadló ár is kedvező! Ilyen a hajópadló is. Egy darabig hódítottak a laminált padlók és más olcsóbb, kevésbé természetes megoldások, de manapság újra trendi a FA.


Ráadásul a padlóburkolatok közül a fenyő hajópadló rendelkezik a legjobb hőszigeteléssel, így ha mezítláb rálépünk, nagy különbéget tapasztalunk a hajópadló és más burkolatok, például egy laminált parketta között. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló , gyalult deszka, szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben. Burkoló munkadíjak segítik a lakás átalakítás vagy építés várható költségeinek ismeretét.


A honlapon szereplő képek illusztrációk!

Fürdőszobák, teraszok, nappali, lépcsők, homlokzat, kerítés burkolás! Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák! Nagyon esztétikus, természetes hangulatot sugároz.


Nút - féderes kialakítással az elemek. Külső burkoláshoz azonnal felhasználható, de számolni kell az időjárás (nedvesség, napsütés) okozta mozgásokkal. Anyagszükséglet: darab 452mlefedésére elegendő. Kapcsolódó termékek.


Kosárba rakom Részletek mutatása. Az első deszkát a faltól kb. A fal és a deszka közé kis távtartókat (ékeket) helyezünk. Használatával gyorsabban halad a hajópadló lerakás.


Egy doboz 1db kapcsot tartalmaz ami körülbelül 4-mfelület lefedésére elegendő. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! A termékekre kattintva a leíráshoz jut.


Szaunák, szauna építőanyagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések