2017. március 14., kedd

Klinker lapok

A fő különbség a lépcsőház és a padlólapok között a forma. Az utcai lépések sík és íveltek lehetnek. Függetlenül attól, hogy a szélet biztonságban kell kerekíteni. Ebből kifolyólag a klinker burkolás csak széles, és nem tökéletesen egyenletes fugahézaggal lehet majd megoldani. A klinker burkolólap külső.


All Rights Reserved.

Kül és beltéri burkolatok, tégla, klinker tégla, térburkoló kövek és lapburkolatok, valamint kőburkolatok forgalmazása és kivitelezése. Minden Jog Fenntartva. Legyen szó modern, exkluzív megjelentést kölcsönző paló és falburkolatró, vagy ruszikus hatást keltő téglákról a Build-Material Kft-nél megtalálja az Önnek tesző térbulkolatot. Szerves anyagokat is szoktak hozzáadni segítőként, hogy a por csomósodását elkerüljék. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Klinker őrlését segítő anyagok. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A forgalmazott padlólapjaink gres lapok.


Méretválasztékuk a 10xcm-től a 60x1cm-ig terjed.

Gyakori, hogy egy termékcsaládon belül 5-féle méret is megtalálható, amely együtt leburkolva egyedi felületek létrehozására alkalmas, vagy a különböző helyiségek, különböző mérettel való burkolását teszi lehetővé. A téglának és a klinkernek hasonló a formája, a megjelenése. Mivel ugyanazt a formát képviselik, ezért burkolatkénti fektetésük is ugyanúgy történik. A két anyag között azonban a megjelenés hasonlóságán túl lényeges különbségek is vannak.


Kopásállósága magas. Az égetés során kiégő különböző agyagásványoknak köszönhetően széles szín és felületválaszték ot nyújt, ez által egyedi hangulatú épített környezetet teremt. A természet ősi művészete már nem csak a prospektusokból megcsodálható, hanem saját otthonából is! Konyhapultnak, falburkolatnak és padlóburkolatnak szintén kiváló termékek, elérhető áron!


Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba!


PIROS 24x15cm (61m2) - klinker padlóburkoló Leírás A csúszásmentes felületű padlólap fagyálló tulajdonságának köszönhetően kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fal- és padlóburkoló lapok , gres lapok gyártása, saját tulajdonban lévő mészkőbánya üzemeltetése. MTM is the new online service that allows you to organize in a simple and efficient way the collection of goods from Marazzi Group warehouses.


The new Marazzi slabs for worktops, backsplashes, tables, and special solutions. Külső és belső térben egyaránt alkalmazhatók a klinker padlóburkoló lapok , szilárd aljzatra ragasztandók. A homlokzatburkoló klinkerlapok ragaszthatók.


A lapokhoz lépcsőképző formadarabok tartoznak.

Természetes KERÁMIA KLINKER burkolatok Esztétikus meleg színvilágú, rendkívül tartós (fagy, kopás, napfény, és saválló) kerámiatermékek széles választéka. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Ez elsősorban esztétikai kérdés, de cseppet sem mellékes. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy a lapok égetése során bizonyos méretcsökkenés történik, így ezek a lapok nem feltétlenül azonos méretűek.


Ezt figyelembe kell venni a fugatávolság megválasztásánál is, amivel ezek a minimális különbségek szépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések