2017. március 3., péntek

Fa hatású homlokzatburkolat

Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Fa hatású burkolatok. Mik is ezek pontosan? Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak. Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával.


De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír.

Ellenáll a víznek, karcállóbb mint a. Hasonlóan a prémium wpc teraszburkolathoz, szintén nem igényel felületkezelést. A gyártás során, magas minőségű wpc panelre préselik, a mm vastagságú szintén wpc anyagból készült fa hatású felületet. További előnye, hogy nem szálkásodik, reped. Thermowood fenyő C(trapéz) profilú 20×1mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat. A’ minőségű ellenáll a gombának, kártevőknek, utólagos kezelést már nem igényel, megvan benne mindaz, amit egy tartós és szép faburkolattól elvárhatunk.


Innovatív és exkluzív kőburkolat természetes struktúrával. Mindössze 2-mm vastag, ultrakönnyű.

Tökéletes beltéri falburkolat, homlokzatburkolat kialakítására, bútorok kőburkolataként. A fa nemes, organikus anyag, amelyet sokan előszeretettel alkalmaznak az épület látszó és nem látszó felületein egyaránt. Vannak területek, ahol nem lehet, vagy nem is szabad helyettesíteni fát, ám olyan is található, ahol ezt érdemes átgondolni.


A fa melegséget áraszt magából, az ilyen elemekkel díszített otthonok egyszerűen barátságosabbak és bensőségesebbek. A faanyagok különböző fizikai tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért ezekről is szót kell ejteni az esztétikai szempontok mellett is. Habár a falburkoló panelekre és a táblákra elsősorban.


A wpc falburkolat kiváló helyettesítője a fa falburkolatoknak. Szemben a hagyományos fa falburkolatokkal, a wpc falburkolat nem igényel sem olajozást sem festést. Nem szálkásodik, nem reped. Kényelmes, élhető környezetet minimális ráfordítással.


Ez a profil megakadályozza a madarak és az élősködők bejutását homlokzatburkolat mögé. Kérjük, küldjön nekünk üzenetet! A szegélyprofil minimális vastagsága 1mm. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa -műanyag kompozit anyagok farostból (bambusz,faliszt), hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fa - hatású megjelenést. A vörös fenyő az egyik legerősebb fajta, tartós és hosszú életű!

A lucfenyőből készült homlokzatburkolat ellenáll az időjárás viszontagságainak is! Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, válogasson valódi fa homlokzatburkolataink közül! A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. Tégla hatású falburkolatot készíthetünk saját kezüleg. Wpc falburkolatok - Természetes hatás, felületkezelés nékül!


Igen keresett termékek, mivel szemben a hagyományos fa burkolatokkal, a wpc falburkolat hasonlóan a teraszburkolathoz nem igényel sem olajozást sem festést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések