2017. március 23., csütörtök

A beton pécs

Több, mint év térkőgyártás területén szerzett tapasztalattal, folyamatosan követve a legújabb építészeti trendeket alkottuk meg egyedi, kiváló minőségű termékekből álló kínálatunkat. Központ, termékgyártás és vevőszolgálat. Pécs , Nagy-Berki út 3. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll.


Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minimális szállítási díj m3-nek megfelelő díj. A szállítás költsége a távolságtól függ. A Duna-Dráva Cement Kft. Kérje árajánlatunkat! Beton Üzletágában számos kiváló ár-érték arányú betontermék közül választhat.


Az általános transzportbeton-fajtákon kívül betonüzemeinkben lehetőség van egyedi betonok elkészítésére is, melyek például az alábbiak lehetnek: Különleges betonfajták:Szűrőbetonok, lőttbetonok, vízalatti betonok, iparipadló. A földnedves beton vasalatlan és ritkán vasalt szerkezetek készítéséhez használható, mint például szerelőbeton, aljzatbeton, de alkalmazható zsalukő betöltésére és ritkábban alapok készítésére is. A CKT beton az aszfalt vagy térkő alatti cementkötésű teherhordó réteg anyaga, amely szintén földnedves beton.

Az általunk gyártott beton minősége jobb, mint a házilag elkészített betoné. Meghatározott mennyiségű, és minőségi bevizsgált tanúsított alapanyagokból és adalékanyagokból áll. Homogén állagú, és hideg időben is alkalmazható, emellett könnyen szállítható.


Miért érdemes még a KÉVTEFU Kft. Mixerbeton árlista. Aktuális beton árlistánk a hazánkban leggyakrabban alkalmazott beton fajtákat tartalmazza.


Megtalálhatók benne a kissé képlékeny, földnedves beton és mixerbeton árak, valamint a hozzájuk tartozó szállítási tarifák és Pumix óradíjak is! Készbeton gyártás és szállítás. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye.


Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Magyarország legnagyobb betongyártó cégének honlapján. A menüpontok segítségével megismerheti cégtörténetünket, telephelyeinket, szolgáltatásainkat és referenciákról is tud tájékozódni. A DDC hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton -adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott.


BAUMIT SZÁRAZBETON 30KG és még termék közül választhat a kategóriában. DULUX PRE-PAINT QUICK SET.

Az esztrich beton a legfelső beton réteg, amely közvetlenül a burkolat alá kerül teherelosztó rétegként, megfelelően előkészített alapfelületre. BAUMIT ESZTRICH 40KG és még termék közül választhat a kategóriában. Danubiusbeton Dunántúl Kft. Siklós, Gordisai utca 10. Mohács Budapesti országút 19.


TBG Frissbeton Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések