2017. március 29., szerda

Leier kéménytégla

Leier Hungária Kft. Tekintsék meg kéménytégla és a kéményépítéshez szükséges speciális habarcs termékeinket és árainkat. Kisméretű tömör tégla. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is.


A szállítást országos lefedetséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Tégla ár és árlista letöltése. Kéménytégla kedvező áron a Hofstadter Tüzépen.


Egész évben akciós árakkal várjuk Tüzépünkön. Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot! Kéményrendszereinket lehetősége van szellőzőkürtővel egybeépítve is igényelni, melynek előnye az égéshez szükséges levegő biztosítása és esetleges vezetékek, kábelek elvezetése. Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát.


Ilyen téglát gyárt. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla. A házzal együtt épül, hiszen van alapja, szerkezete és teteje. A kémény házunk része.


Mindegyik alapeleme a házunk építésével együtt folyamatosan készül, kivéve az utólag szerelt gázkémények, melyeket később is elkészíthetünk, erről is találhatsz információkat a Kémény Portálon. Nagyszilárdságú kéménytégla falazott kémény építéséhez. Ft betéti díjat és Br.


A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A friss levegőt szívó huzathatás a külső hideg levegő és a meleg füstgázok közötti fajsúlykülönbség révén jön létre. Online rendelés, ingyenes házhozszállítás az ország egész területére. Folyamatosan fejlődik a kemenyek. Több videó is érkezett a napokban, melyeket megköszöntünk.


Rengeteg új kémény fényképpel gazdagodott a kémény galéria, melyek nagy részét olvasóink küldték a szerkesztőségünkbe. Porotherm kisméretű tömör tégla I. Nézzünk szét a piacon mely kéménytéglák közül választhatunk. Ne felejtsük, hogy a hagyományos kisméretű tégla NEM használható. Hofstadter Építőanyag Centrum Schiedel kémények Az általunk forgalmazott Schiedel készkémény rendszerek: AVANT, ABSOLUT, UNI Plus, SR.


Minden készkémény rendszert kompletten szállítunk. Erre került a kémény építéséhez használatos nagyszirárdságú kisméretú téglaoszlop, belül kivakolva. Természetesen a kémény építését nagy. Vályog és kézi vetésű égetett tégla gyártás és forgalmazása.


Bontott kémény tégla kb db. Hiányzó: kéménytégla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések