2017. március 27., hétfő

Egyedi méretű ajtó

A bejárati ajtó egyedi méretű gyártása segítségével bármilyen épület számára legyártható a méretben tökéletesen egyező ajtó. Az egyedi gyártásnak köszönhetően akár teljesen a saját ízlésünknek megfelelő bejárati ajtó is elkészíthető, mely minden egyes hazatéréskor feldobhatja napunkat. Fontos, hogy szinte minden bejárati ajtót megrendelés után méretre készítünk el, olyan formában, melyet a megrendelő kíván. Amennyiben a falnyílás szélessége vagy magassága jelentősen eltér a Magyar Szabványtól és az utólagos alakításra nincsen lehetőség, szabvány méretű ajtó nem jöhet szóba.


Ilyen falnyílásokba egyedi.

Andres biztonsági ajtó éve az Ön biztonságára tervezve. Rengeteg beltéri ajtó. Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Kínálatunkban szerepel laminált felületű, dekorfóliás, MDF, fafurnéros beltéri ajtó , de választható borovi fenyőből készült fa beltéri ajtó , vagy műanyag beltéri ajtó is.


A beltéri ajtó kínálatunk nem csak anyagában, de színében és formájában is minden igényt ki tud elégíteni. Akár hangsúlyosak a beltéri.

Kiszeretném emelni, hogy bejárati ajtó lehet toló-bukó ajtó is, ami nagy nyitásteret biztosít a lakásnak. Rendelje meg bejárati ajtóját közvetlenül a gyártótól ! Kilincs­gar­ni­tú­rák az ajtók leg­fon­to­sabb és leg­meg­ha­tá­ro­zóbb kiegé­szí­tői. Ma már a kilincs nem csu­pán funk­ci­o­ná­lis tárgy, hanem esz­té­ti­kai is, a lak­be­ren­de­zés része.


Bejárati ajtó lehet kétszárnyú is, lehet beszerelni oldal és felülvilágítót. Beltéri ajtó kínálatunk egyik legkedveltebb típusaként mutatjuk be egyedi méretű CPL fóliás beltéri ajtóinkat. Az egyedi méret mellett a nagyszámú díszítési lehetőségeknek köszönhetően igazán dekoratív eleme lehet lakásának.


KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT NYÍLÁSZÁRÓ GYÁRTÁSRA! Nyílászáró gyártása, egyedi ablak gyártás, ablak készítés méretre. Laminált szerkezetű beltéri ajtó egyedi méretben, CPL extra felülettel, függőleges vagy vízszintes száliránnyal. Kollekció megtekintése. A JAN beltéri ajtó pontosan abban a méretben készül el, amilyen méretben Önnek szüksége van rá, amilyen méretben Ön megrendeli.


A CPL beltéri ajtók nagyszerűsége a variálhatóságban, az egyedi méretre történő gyártásban és kombinálhatóságban rejlik. Egyedi beltéri ajtó tervezése. Azoknak akik egyedi kivitelezéseket szeretnének megvalósítani bemutató termünk lehetőség van vázlat rajz alapján egyedi árat kérni a gyártótól beltéri ajtóikra.


CPL egyedi méretű beltéri ajtó gerébtokkal címkéhez kapcsolódó termékek.

Güveges CPL beltéri ajtó (cpl-642) Cikkszácpl-642. Semmi trükk, semmi variálás. Csupán a négyzetet nem sikerült jól bemarni, így fejre állt a világ! A szabványoktól eltérő mérettel rendelkező falnyílások egyedi méretű nyílászárókat igényelnek. Talán első hallásra furcsának tűnhet, viszont a legtöbb családi ház bejárati ajtaja egyedi mérettel rendelkezik, ezáltal egyedi méretre gyártott bejárati ajtóra van szükség.


Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára? Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Előfordul az is, hogy az áruházi kínálatban található, új, gyári, szabvány méretű , alakú ajtó vagy ablak nem férne be a kibontott régi helyére.


Láttunk már ilyet, nem kell aggódni, legyártjuk Önnek az éppen odaillő darabot, nem kell gerendát bontani, mindent szétvésni azért a két-három centiért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések