2017. március 3., péntek

Cserepeslemez szolnok

Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre.


Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason!

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


Szines és horganyzott kivitelben akár készletről, akár egyeztetett időpontban meg is várhatja cserepeslemezét! Lemzeinket magas minőségben és garanciával gyártjuk! Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!


Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.

Valószínűleg a tetőcserép egyik legnagyobb előnye, hogy kis elemekből épül fel, így felszerelése egyszerűbb egy nagyon tagolt vagy egyedi kialakítású tető esetében. Alternatívaként ma már kapható a Venecja cserepeslemez is, mely a cserepeslemez előnyeit egyesíti a tetőcserép előnyeivel. Az Európából és Ázsiából érkező alapanyag a régió legjobb ár-érték aránnyal működő viszonteladójává tesz bennünket. A cserepeslemez a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlót, azonban a szerelése gyorsabb és könnyebb.


Szelemenek A nagy teherbírású könnyűgerendáink jó minőségű horganyzott acélból hidegen hengereléssel készülnek telephelyünkön. Publicat de Magyarország la 4:28. Küldés e-mailben BlogThis! Régebbi bejegyzés Főoldal.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Jász-Nagykun- Szolnok megye.


Kerítés lemezből, fa helyett. Nem igényel utógondozást, nem kell festeni, csak megmondja hány darabra van szüksége milyen hosszba és mi legyártjuk. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A Lindab Topline több.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Telephelyünket megtalálják: Győr, Szolnok , Mezőberény, Sárbogár Pusztamonostoron, a 32-es számú főúton (Szabadság út 53). A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is.


Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések