2017. március 21., kedd

Autóbőr árak

Az árak Forintban értendőek és az áfát nem tartalmazzák! Bőrtisztítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány javítás, ülőgarnitúrák felújítása, folteltávolítás, autóbőr felújítás, szakadás javítás, kiégetett bőr javítás, alcantara és megégetett, kirepedezett, kiszáradt bőrök felújítása egy helyen! Autóbőr Wollsdorf autóbőrök - bemutatkozás. Európa szívében, Ausztriában két helyszínen (Wollsdorf és Weiz) gyárt minőségi termékeket.


AUTOLEDER - minőségi autókárpit, műbőr, alcantara és autóbőr. A Wollsdorf bőr megoldásai annyira egyediek, mint amennyire a vásárlók igényei. Cégünk autókárpitozási kellékanyagok kereskedelmével, autóbőr , műbőr, alcantara, tetőkárpit, autószőnyeg, szigetelőanyag, autókárpit, bőrkárpit forgalmazásával foglalkozik.


Az autókárpit bőrökre különlegesen szigorú előírások vonatkoznak. Sokkal komolyabb technikai fizikai- (kopás, hőmérsékletingadozás, UV, gyúlékonyság stb.) és kémiai (folyadékok, izzadtság, pára stb.) terhelésnek kell ellenállniuk, mint a bútor- vagy a ruházati bőröknek. Kevesen tudják, hogy az újrabőrözés költségének töredékéből helyreállíthatják üléseiket, kormányukat, kárpitjukat, kabátjukat vagy bármit, ami bőrből készül. Nem beszélve arról, hogy megmarad a gyári anyag.


Bőrfesték, bőrtisztító, bőrápoló, profi bőrjavítás akár otthon is ! Folyékony bőr 15ml A termék eltávolítja és javítja a repedéseket, karcolásokat és horzsolásokat. Autókárpit, hajózás, repülés. Ferrari bőrök a gyári színekben. Rövid szállítási határidő! Beszállítónk a hajózás és a repülés céljára is gyárt bőrt.


A bőrök felülete teljesen sima. Prémium minőségű bőrök és szövetek óriási választéka. Kedvező árak Egységesített munkafolyamataink biztosítják a magas minőség mellett a kedvező szervíz árakat. Telephelyünk Székesfehérváron található. Ft-ba is belekerülhet.


Főbb tevékenységi körünk: a kikészített bőrök belföldi értékesítése, harmadik országokba irányuló bőr reexport és a gyártó országból történő exporthoz kapcsolódó ügynöki -, illetve szakértői munka. Vadászlőszer akció. Verhetetlen árak Swarovski, Zeiss.


Az árak tájékoztató jellegűek, minden bőrfestés, bőr felújítás munkát felmérés előz meg, csak az után tudunk pontos árajánlatot adni. Női, férfi, gyermek karórák, falióra, pulzusmérő, vízálló és antiallergén óra képek és leírások. Bőrszíjas, kaucsukszíjas óra, arany, ezüst, gyémánt és.


Bútorszövet eladás, kárpitozás, felújítás,bútor méretre készítése. Kárpítozott bútorok felújítását éves szakmai tapasztalattal vállalja Csapó János kárpítos. Minden munkánkat a professzionális bőrfestékeket gyártó Fenice cég speciális termékeivel végezzük.


Ahogy az a képeken is látható, bőrfestés segítségével egy megkopott, elöregedett bőrfotel is ismét régi fényében ragyoghat és úgy nézhet ki, akár az új. Első osztályú belső reális áron! Pontos kalkulációhoz az anyagválasztás illetve a kárpitozandó felület állapotának ismerete elengedhetetlen. CarpitStudio - Árak. Természetesen e-mailen érkezett jó minőségű fotók alapján is tudunk árajánlatot adni.


Javítási munkákat nem vállalunk! Minimális rendelési mennyiség: 2. Akciós Bobroff karóra boltok, vásárlói vélemények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések