2017. március 10., péntek

Baumit finofill

Beltéri gipszes kézi glettvakolat 1–mm-es vastagságban. Kifejezetten alkalmas betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére. Mineralinis glaistas. Pramoniniu būdu pagamintas gipsinis glaistas sienoms ir luboms išlyginti vidaus patalpose.


Naudojamas kalkių, kalkių - cemento, gipsinių tinkų, betono, gipskartonio paviršiams lyginti.

Baumit prospektusok. Színkódok és harmóniák. Struktury, inspirace, trendy. Zářivě bílá vyhlazovací stěrka. Vyznačuje se snadným nanášením a broušením.


Je určená k vyhlazování stěn i stropů i interiéru. Vhodná k tenkovrstvému stěrkování vápenocementových omítek.

Sudėtis gerinantys sukibimą, apdirbimą ir reguliuojantys gips Smulkiagrūdis baltas gipsas, mineraliniai užpildai, o taip pat papildai, inio rišiklio rišimosi laiką. These cookies are required for the website to run and cannot be switched off. Such cookie are only set in response to actions made by you such as language, currency, login session, privacy preferences.


Polimerinis gipsinis glaistas. BAUMIT FINO BELLO FEHÉR GLETT 0-mm vélemények. FinoFill BAUMIT to sucha mieszanka charakteryzuje się mocnym wiązaniem, wysoką przyczepnością i dużą twardością.


Do szpachlowania ścian i sufitów, elementów gipsowych, ceramicznych, betonu, betonu komórkowego, tynków gipsowych, cementowych i cementowo-wapiennych, przy wykonywaniu prac wykończeniowych wewnątrz budynków. To wysoce profesjonalny produkt, dzięki któremu Twoje ściany będą mocne, równe i wytrzymałe. An easy to use, creamy white coloure hydraulic lime based render. For all types of solid masonry, historic or modern. Suitable as a base coat and a finishing coat.


Fabrycznie przygotowana sucha mieszanka. Charakteryzuje się mocnym wiązaniem, wysoką przyczepnością i dużą twardością. Przeznaczona do szpachlowania ścian i sufitów, elementów gipsowych, ceramicznych, betonu, betonu komórkowego, tynków gipsowych, cementowych i cementowo-wapiennych, przy wykonywaniu.


Optimális választás mész-cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére (hézagoló szalaggal) és teljes felületének glettelésére.

Vhodná pro celoplošné stěrkování a opravy sádrových, vápenocementových nebo vápenných omítek. CE labelling, are NSAI approved for use Ireland. FinoBello BAUMIT to sucha mieszanka. Przeznaczona do wykonywania śnieżnobiałych, bardzo gładkich powierzchni ścian i sufitów, na betonie, płytach g-k, tynkach cementowych, cementowo-wapiennych i gipsowych wewnątrz budynków.


Pórusbeton felületekre is alkalmas mm-től. Ez után már ne adjunk száraz anyagot hozzá (csomósodás). Zušlechtěná sádrová stěrka pro provádění hladkých povrchů stěn a stropů. FinoFill je sádrová stěrka pro provádění hladkých povrchů stěn a stropů. Vytváří ideální podklad pod malby a tapety.


Nevhodná pro prostory se zvýšenou vnitřní vlhkostí anebo s kondenzací vodní páry. Nagyon jó páraáteresztő képességA felület közvetlenül festhetőMinden ásványi alapú. Přirozeně právě v této zemi získal zmíněný typ stěrky.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések