2017. március 24., péntek

Csúszásgátló szőnyeg alátét

Darabszőnyeg, csúszásgátló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Ne hagy hogy a szőnyegek csúszkáljanak. Kedvező áron kapható csúszásgátló alátéttel a szőnyegek stabilabbak és biztonságosabbak, sőt tisztítani és porszívózni is könnyebb őket. Látogass el az IKEA -ba, és válassz a sokféle stílusú ás méretű alátét közül olyat, ami illik a szőnyegeidhez.


Az alátét könnyen méretre vágható, összehajtható, vagy több is használható egyszerre, hogy bármely méretű és alakú szőnyeg alá illeszkedjen.

A polipropilénből, üvegszövetből készült (természetes latex bevonatú) szőnyeg - csúszásgátló hidegburkolaton jó tartást biztosít, még padlófűtés mellett is használható. Egyedileg méretre vágható. Kímélő mosással, pl.


Szeretnéd praktikusan elrendezni a fiókok tartalmait, esetleg túl csúszós a fürdőkád? Ez a csúszásgátlós szőnyeg nagy segítségedre lesz! Nem csak a fiókok, de a műhelyekben a szerszámok alá is rendkívül praktikus, hogy ne guruljanak el például a csavarok.


Ha arra van szüksége, hogy a szőnyeg egy helyen maradjon és ne mozduljon állandóan odébb, a csúszásgátló alátét a legjobb segítőtársnak bizonyul. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!

Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A modena szőnyegek könnyedén és olcsón takaríthatóak. Kialakításának köszönhetően a kosz nem marad meg a szőnyeg felületén. A szőnyeg alatti piszok, gyorsan feltakarítható a szőnyeg alól. A Laguna uszodai szőnyegről további információkat a termékre kattintva talál, vagy forduljon munkatársunkhoz elérhetőségeinken.


A szoba, amiben a padlószőnyeg alá fektettük, részben szabadon fekszik és így egyes részein kifejezetten hideg volt állni, leülni - érezhettük, ahogy csak úgy kúszott fel a hideg. Csúszásgátló alátét szőnyeg alá, 1x 1cm. Most már elmúlt ez az érzés, mert meleg és egyben puha felületet kaptunk az alátét által.


MOSÓGÉP ALÁTÉT GUMI 50X65X1CM és még termék közül választhat a kategóriában. Ez a Super-Stop termék meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát, és javasolt megoldás vékony és kőpadlóra helyezett szőnyegekhez. Csökkenti a zajt, és nagyobb kényelmet biztosít a használat során. Tekintsd meg a termék. Kiválóan használható autóban, fiókokban és szőnyegek alatt.


Csak vágja a kívánt méretre és már használhatja is! Méretek: x 1cm. A Victoria szőnyeg kollekció darabjai között egyaránt megtalálható a modern, klasszikus vagy éppen a vidám mintás megjelenés.


Nem tartalmaz allergizáló anyagokat.

Hullámos, terjedelmesített (BCF) szálakból készül, amitől a szőnyeg könnyű, de mégis dús megjelenést kap. Tisztítható porszívóval és tisztítógéppel. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. Szőnyegtisztítószer is alkalmazható a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések