2016. március 14., hétfő

Szobai tolóajtó

Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. Egyedi beépített szekrény, tolóajtós beépített szekrény, gardróbszekrény készítés dimenziós tervezéssel év garanciával.


A modern designt sugárzó NUD tolóajtó nagy előnye, hogy görgői teljesen rejtve vannak az alumínium keretben. Ennek köszönhetően tér elválasztására is kiválóan alkalmas, de t ermészetesen szekrényajtónak is különösen dekoratív !

Tolóajtó szerelvények kimagasló minőségben mindenféle bútorhoz. Bútorainak saját kezűleg történő előállítása egy csodálatos hobbitevékenység, amely során nemcsak a kreatív önmegvalósítás teljesül be, hanem az egyúttal egy produktív folyamatot is jelent. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is. Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá. Az egyedi tolóajtó és bútor gyártás óriási előnye, hogy Önnek nem kell komprumisszumot kötnie, mint a polcokról levett megoldások esetében.


Az egyedi tolóajtókkal rengeteg helyet tudunk Önnek megspórolni így kényelmesebben tárolhatja a gardróbszekrényében a ruháit, a konyhájában az edényeit, vagy az irodájában az iratait. OBI internetes oldalán és áruházaiban! A különbség a részletekben van.


Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül.

Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. Megtekintené a tolóajtót, gardróbszekrényt? Ehhez nem kell mást tennie, csak kérni ingyenes felmérésünket! Kollégánk a helyszínen mutat pár anyagmintát, leméri a leendő tolóajtó vagy gardrób méreteit, majd számítógépen egyből egy látványtervet is tud mutatni, ami segít abban, hogy Ön tényleg azt kapja, amit megálmodott.


Kérlek látogass el hozzánk és kérd személyesen ezt a kedvezményt. A tolóajtó maximális magassága 275cm és szélessége 100cm, mivel ennél a méretnél nagyobb tolóajtók már olyan nehezek, hogy azok működése nem lesz tökéletes. A tolóajtós szekrények keretei, ajtóbetétei sokféle anyagból és színből választhatóak, variálhatóak. A térelválasztók és polcok olyan szobabútorok, amelyek segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki.


Japán tolóajtót rendelhet tőlünk bármilyen faanyagból, minden esetben első osztályú, szárított fát használunk az elkészítéséhez, hogy Önnek nagyon sokáig remek szolgálatot tegyen a tolóajtó. Tolóajtós gardróbszekrény, tükrös gardrób, franciaágy, konyhabútor, beépített szekrény, nappali , gyártását vállaljuk, kedvező bruttó. A JYSK-ben mindig van egy jó ruhásszekrény ajánlatunk. Stílusos gardróbszekrények széles választékát kínáljuk hagyományos vagy tolóajtókkal, tükrös és fiókos kivitelekben, különböző anyagokból alacsony áron. A gardróbszekrény egy sokoldalú bútor, egyaránt ajánljuk háló-, gardrób és előszobákba.


A gardróbok között találsz hagyományos és tolóajtós bútorokat. Az is lehet persze, hogy a gyerekeknek megvan már a saját zuguk, de Önnek változott meg a munkája. Ha egyre többször fordul elő, hogy otthonukban fogadja az ügyfeleit, akkor erre is megfelelő helyre van szüksége.


Otthonodban vannak rejtett zugok.

Számos helytakarékos tárolási ötletünk van, hogy ezeket kihasználd. Nézd meg a kis helyekre tervezett tárolómegoldásainkat, különösen a variálható rendszereinket, de választhatsz kész összeállításainkból is. Hírlevél Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt kapsz vásárlásodból.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések