2016. március 3., csütörtök

Alu fa ablak

Ablak és ajtó gyártás és forgalmazás fa és alumínium kombinációjával. Professziomális alu - fa és fa - alu ablakok és bejárati ajtók. Fa - alu ablakok Fa - alu ablak A nyílászáró belső fa felület meleg légkört teremt, míg a külső alumíniumborítás könnye stílusos megjelenést biztosít lakókörnyezetünknek. Az AR ALU -STYLE HOLZFENSTER nyílászáró belső fa felülete meleg légkört teremt, míg a külső alumíniumborítás könnye stílusos megjelenést biztosít lakókörnyezetének. Az időtállóság mellett természetességet kölcsönöz a belső térnek.


Kizárólag vetemedésmentes, háromrétegben ragasztott alapanyagból készül.

Az alumíniumrendszerek mellet értékesítünk Alu - fa , műanyag, beltéri fa nyílászárókat és árnyékolókat. A -on is megtalálhat bennünket. Európa legnagyobb fa nyílászáró gyártó és forgalmazó cégcsoportjának disztribútoraként, cégünk a Nivimo márkanév alatt kezdte meg magyarországi működését. Az első osztályú fa alapanyagok (meranti, tölgy, fenyő) használata, a csaknem fél évszázados szakmai tapasztalaton alapuló stabil gyártói háttér, valamint a modern vállalatirányítási. Fa alu ablakszekezet akár passzívházakhoz is Elegancia és design.


A fa -alumínium nyílászáró családunk, amely tökéletes védelemmel rendelkezik az időjárás viszontagságiai elől. A termékek a fa nyílászárók minden szépségét megtartava és modern alumínium mindennek ellenáló képességét egyesítik. A fa ablakok a műanyag ablakokkal szemben sokkal inkább képviselik az egyediséget, a hagyományok tiszteletét.


Azok számára ideális megoldás, akik idegenkednek a mindent elborító műanyag áradattól és számukra érték a természetes anyagok használata, mely otthonosságot és kellemes közérzetet teremt.

Fa - alu ablakok Természetes, otthonos és stabil Évszázadokon keresztül ablakokat kizárólag fából készítettek – minden ablak kézzel készült egyedi darab volt, pontosan a beépítés helyéhez és feladatához választva. Nyílászáró: fa ajtó alu - fa ajtó műanyag ablak műanyag ajtó fa ablak alu-fa ablak bejárati ajtó beltéri ajtó tetőtéri ablak. Akár bejárati ajtóra, akár ablakra, emelő tolóajtóra vagy árnyékolástechnikára van szüksége, a Jankó Ablak minden egyedi igényre magas minőségű, innovatív és exkluzív megoldást kínál, hogy otthona a környék legszebb ékköve lehessen. Az alu – fa szerkezetinkről több szakmai információ szerezhető a Műszaki leírások: Fa - Alu ablak és erkélyajtó menüpont alatt.


Minőségi fa ablakok és ajtók, fa - alu ablakok = Délvidék Kft. Fa -, vagy fa - alu ablakból csak drágát szabad venni! A drága faablakok azért drágák, mert három rétegből ragasztják. Az ellentétes szálirányok kiegyenlítik egymást, és így az ablak nem fog vetemedni, évek múlva is természetesen könnyedén be fogja tudni zárni. A fa ablak természetes szépségét élvezni kívánó személyek számára lazúrlakkok széles választékát ajánljuk.


A gondosan válogatott I. NIVIMO fa - alu ablakok hosszú élettartamáról, esztétikai és funkcionális előnyöket nyújt és megkönnyíti a nyílászárók karbantartását. Ha költséghatékonyan kell megoldani a ház nyílászáró beépítését, de az alumínium szerkezetek a tervezett költségeket túl magasra emelnék, akkor. Az ablak funkciója szinte semmit sem változott az évezredek alatt, gyártási technológiája azonban annál többet!


Mi kizárólag a legmagasabb színvonalon előállított nyílászárókat kínáljuk. Egyedi elképzelései alapján műanyag ablakokat, műanyag- alu ablakokat vagy fa - alu ablakokat gyártunk. Végtelen számú lehetőséget kínálunk önnek ablakai kialakítására: széles választék áll rendelkezésére színekből, üvegekből, foganytúkból és nagy felüleltű üvegezésekből.


Fontos a rendszer, vagy a dizájn kiválasztása: egy műanyag ablak nyilván lényegesen olcsóbb, mint a fa - alu ablak. Az ár a dizájnnal arányosan nő.

A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. Amennyiben fa - alu ablak után érdeklődik kattintson ide. FA - ALU Összehangolt megjelenés. A kortárs design, tiszta szögletes és ferde vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Fa - Alu rendszerének. Bizonyos értelem­ben az előző fejezetrészben tárgyalt korszerű alumínium ablak is kombinált (műanyag-alumínium) szerkezetnek te­kinthető.


Az alu - fa ablakok (0. ábra) lényegében olyan faab­lakok, amelyek külső felületét alumínium burkolattal látják el, vagyis a tok és a szárny kétrétegű szerkezet. Természetes, otthonos és stabil Évszázadokon keresztül ablakokat kizárólag fából készítettek – minden ablak kézzel készült egyedi darab volt, pontosan a beépítés helyéhez és feladatához választva. Internorm, Internorm Ablak Kft.


A natúr fa ablak jellemzői: Kültéri nyílászáróink szerkezetvastagsága mm, mm, mm, mm. A fa bejárati ajtók, fa ablakok és alufa rendszerek mellett, tömörfa valamint furnéros beltéri-, és pince ajtókat, is gyártunk. Az elkészített nyílászárókat árnyékolástecnikai elemekkel, azaz zsalugáterekkel, spalettákkal, ALU vagy SCHLOTTERER redőnyökkel, Raffstore zsaluziákkal, rovarhálókkal, és egyéb kiegészítő elemek széles választékával is ellátjuk. A borovi fa ablak előnyei. Minden fa ablak más mintázatának köszönhetően, egyediséget kölcsönöz annak.


Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések