2016. március 17., csütörtök

Biztonsági ajtórács

Biztonsági ajtórács

A bezárt ajtórács nem gátolja a kommunikációt, lehet levelet átvenni, vagy jobban meggyőződni a látogató kilétéről, mielőtt azt kinyitjuk. A zárva tartott ajtó előtt elhelyezett rács védelmet biztosít a kinyitott biztonsági ajtóval szemben, ahol már semmi sem választ el az esetleges veszélytől. Díjtalan felmérés és rövid határidővel,Mabisz előírás szerint. Vállaljuk egyedi fémszerkezetek tervezését és gyártását, helyszíni szerelését.


Szívesen állunk rendelkezésükre a lakossági megrendelőinknek, de társasházak, iskolák, cégek és önkormányzatok megrendelését is teljesíteni tudjuk. Szín és alakválasztékuk végtelen, teljesen egyedi formában és megjelenésben kivitelezhetőek. Szombat Az ajtórác­sok az ingat­lanok és az irodák védelmében ját­szanak fontos szerepet. Az ajtórács főként a saját eszközeink és tár­gyaink védelmére szol­gáló biz­ton­ságtech­nikai eszköz.


A rácsainkat és rácsajtajainkat a Mabisz előírásainak teljes mértékben megfelelve, húszféle mintázattal, pórszort festéssel, több ezer színben gyártjuk, hogy az ne csak védelme, hanem dísze is legyen az Ön otthonának. Munchkin univerzális biztonsági toldalék ajtórács 7cm - fehér Kiegészítő ajtórács toldalék, amely univerzálisan használható a Munchkin és Lindam biztonsági rácsokhoz. Biztonsági rácsaink nagy falvastagságú. Amennyiben csak a betétet (ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13.


Biztonsági ajtórács

Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! Nézd meg választékunkat és egészítsd ki otthonodat a kicsik számára biztonságot jelentő termékeinkkel!


A szabályosan megépített ajtórács védelmet nyújt Önnek és családjának mind betörés, mind személyes behatolás ellen! Nézze meg munkáinkat és győződjön meg róla, hogy már mennyien választottak minket, ha gyorsan kell a biztonság. Készítettünk egy felmérés az eltelt egy év munkái között, mert kíváncsiak voltunk melyek a legnépszerűbb ajtórács minták. Felteheti önmagának a kérdést, hogy ugyan miért érdekel minket milyen ajtórács minták a legnépszerűbbek, hiszen minden ajtórács elkészítése nekünk munka és bevétel, minden biztonsági rács legyártása és beépítése anyagi haszon.


Ajtórács ter­vezése és elkészítése. JSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN. Fő profilunk a prémium minőségű biztonsági rács, ajtórács és ablakrács készítése, fémszerkezet lakatos munkák kivitelezése. Lionelo Truus biztonsági ajtórács - szín.


Mintakatalógus a kényelmesebb választásért! Válasszon egyedi és dekoratív ajtórácsot vagy ablakrácsot! A mintákat el tudjuk készíteni mind ablakrácsnak, mind ajtórácsnak. Egyedi méretre készülő acél, fix biztonsági ablakrács, biztonsági ajtórács , térelválasztó és lezáró rácsok – – mm-s anyagból, zártszelvény kerettel. Egyszárnyas-, kétszárnyas biztonsági ajtórácsok oldalra nyíló, harmonikaszerűen nyíló vagy oldalcsúszó mozgatással.


Cégcsoportunk biztonsági rács- és redőnyrendszerek tervezésével, gyártásával, szerelésével és szervizelésével foglalkozik. Vállalatunk termékei már sok helyen bizonyítottak. A megrendelő igényeinek megfelelően gyorsan és szakszerűen tervezzük, gyártjuk, szereljük és szervizeljük rácsrendszereinket. Az általunk beépített bejárati ajtórácsokról készült képeket hamarosan feltöltjük. Addig is pár gondolat: Bejárati ajtókra készített rácsoknál a leglényegesebb szempont a zárszerkezet és a zárbetét minősége.


Gondoljunk csak bele hogy mit ér az a biztonsági ajtó vagy rács aminek a. Szűrőink segítenek a gyors választásban és vásárlásban. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A nehéz bejutás miatt sok esetben meg sem próbálnak betörni azokba a lakásokba, üzletekbe, ahol biztonsági rács van felszerelve, ezért inkább továbbállnak. A biztonsági rács feladata.


Az IKEA nagyon komolyan veszi a gyerekek és az otthon biztonságát. Ezért kínálunk számos olyan gyerekbiztonsági terméket, amikkel otthonod veszélytelen lehet rájuk nézve. Fedezd fel kínálatunkban a sarokvédőt, a reteszeket, a csúszásgátló szőnyegeket, fényvisszaverő mellényeket és sok mást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések