2016. március 22., kedd

Padlószőnyeg szegés

Vágás és szőnyegszegés Fontos tudnivalók. PVC, műfű, autósszőnyeg):. Tégla vagy négyzet alaprajzú vágatok szabását tudjuk díjmentesen elvállalni, amely egyszeri tekercsszélesség és egyszeri vágathosszúság vágását foglalja magában.


Különféle hatást érhetünk el a hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával. Szegesse be színes szegőszalagjainkkal, és használja fel a gardróbban, vagy a folyosón! Padlószőnyeget vásárolt a hálószobába, és megmaradt egy szélesebb csík belőle? Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat! Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, melyek használatával a padlószőnyegre vonatkozó éves rendszergarancia is érvényesíthető. A szegélylécek pedig a tökéletes befejezésről gondoskodnak. Kiszállítás Vidékre.


Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít. Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). Nálunk vásárolt padló- illetve futószőnyegeik szegését munkatársaink kérésre, színazonos cérnával elkészítik. Egyedi méretre készült padló- és futószőnyegeket érdemes szegéssel is ellátni, így megakadályozva a szőnyeg széleinek későbbi foszlását.


Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle. A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak. Bármelyik szobában a középpontba kerül. Milyen lesz, ha új szegést kap? Idős szőnyegeknél kevert szálakat alkalmazunk, így a színeltérés minimális lehet.


Mennyibe kerül a szőnyegszegés? Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Többgenerációs családi vállalat vagyunk, amely több mint húsz éve foglalkozik szőnyegek gyártásával. Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb érték számunkra, ezért ügyeljünk arra, hogy termékeink a legmagasabb színvonalúak legyenek.


Részletes leírás és ismertető a szolgáltatásodról. Kattintson a városra és érdeklődjön az akcióról e-mailben, vagy hívja munkatársainkat a megadott telefonszámon. Egyoldalt használható, gépi gyártmányú műszálas valamint pamut és gyapjú szőnyegek.


Szőnyegtisztítási árlista. Felkészült értékesítőink tanácsaikkal segítik az Ön választását szőnyeg, padlószőnyeg , laminált padló, pvc padló, függöny és lakástextil, csempe és hidegburkolat vásárlásakor. Hozza magával bemutatótermünkbe nappalija, hálószobája, gyerekszobája fényképét a még jobb megoldás kiválasztása érdekében. Mezőssy és Társa Kft.


Miske, Erdő sor 33.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések