2016. március 21., hétfő

Bramac léc ár

Bramac léc 30×mm. Megvásárolható 2-3-4-5-méteres hosszúságban. Tetőlécek (normál léc , bramac léc , stafli) A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Tetőszerkezetekhez , kerámia és beton tetőcserepek , osb alálécezéseként, egyéb faszerkezeti és szárazépítési munkákhoz.


A léceket 10db-os kötegben árusítjuk.

Bruttó ár : 6Ft. Kínálatunkban megtalálhatók bramac , normál tetőlécek 4-5m hosszban, stafnik 4m hosszban. Impregnált, osztrák importból származó bramac léc és 5m-es hosszban.


Az árak áfás folyóméterárak. A fűrészárú kezelése: Rovar és gombakárosítók ellen történik. Remmers Adolit BQ faanyagvédőszerrel áztatásos módszerrel.


Prémium, Standar Basic kategóriás termékünk, valamint Kerámia tetőcserepeink akár -kal alacsonyabb áron kaphatóak. Szlovák import tetőléc (normál, bramac és zárléc).

Minőség és alacsony ár kis- és nagykereskedelmi tétel vásárlása esetén egyaránt. Kiváló ár -érték arány. Kérjen árajánlatot. Kellemesen meg fog lepődni! Kevesebbe kerül, mint gondolná!


Már Generációk bíznak benne! Az elmúlt év alatt. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Minden, amire háza felújításához, korszerűsítéséhez szüksége lehet: Tetőcserepek, tetőrendszer elemek, hőszigetelés.


Léc , palló, gerenda (fűrészelt) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. BRAMAC DOP Hungary. Beton tetőcserepek. A különleges Star-technológia ugyanis nemcsak ragyogóvá, de egyben ellenállóbbá is teszi a tetőt, hogy otthonod biztonságát semmi se zavarhassa meg. Budapest XVI kerület, fűrészárú, fa impregnálás, fa vegykezelés, bochemit QB, fa méretre vágás.


Lucfenyő egalizált léc más néven szárított méretpontos léc. Ennek a bramac lécnek a vásárlása során szinte gyalult felületű lécet kapunk. A szárított lécnek a nevében is benne van, hogy a nedvesség tartalma alacsony ezért sokan használják belső terek kialakításánál.

Ezzel a léccel megakadályozzuk a görbülést, elszíneződést, törést és a. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések