2016. március 7., hétfő

Shaggy futószőnyeg

Nyírt-, hosszúszálú-, shaggy szőnyegek, fürdőszoba szőnyegek, futószőnyegek, stb. A shaggy szőnyeg meleg, puha és olyan hatást kelt, mintha csak egy bozontos szőrű kutyus feküdt volna végig a padlónkon. Hálóba és nappaliba ideális, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyegszálai miatt kényes, ezért ezt is vegyük figyelembe elhelyezése során.


Webáruházunkban háromféle mér. Vannak olyanok amiknek a szélessége is és a hossza is adott, de vannak olyanok is, amiknek csak a.

Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Szőnyeg Akció hetente! A beltéri folyosók, előszobák, hallok szőnyegezésére ajánljuk a különböző színű és mintázatú futószőnyegeinket, melyeket különféle anyagok, illetve textúrák jellemeznek.


A futószőnyegek folyosók, előszobák, hallok tökéletes kiegészítői. Jól esik rajtuk egy kis játék, tévénézés, vagy akár csak a pihenés. Gazdag stíluskínálatunknak köszönhetően bárki könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő darabot.


Most érdemes futószőnyeget vásárolni!

Futószőnyeg akció a Dizon. Nyírt és shaggy szőnyegek széles kínálata. Modern szín és méret választék. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban.


Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Outlet áron minőségi szőnyegek. Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Az oldal sütiket használ, amik kis adatcsomagok és ezek a böngészés során kerülnek a számítógépre. Lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb és jobb legyen a webhasználat.


K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. Super shaggy -viszkóz Kattintson arra a képre, amit nagyobban szeretne látni. A kis nyilakkal tud előre hátra navigálni a képek között. A jobb felső sarokban megjelenő X-re kattintva tudja bezárni a felugró képet.


A képek felett megtalálja a főbb információkat. Minta nélküli, egyszínű barna. Ajánljuk lakossági helyiségek, irodák és intézmények előtereibe, folyosóira, lépcsőire.

Anyaga polipropilén, antisztatikus, így porszívóval könnyedén tisztán tartható. Padlófűtés esetén is lefektethető. Többgenerációs családi vállalat vagyunk, amely több mint húsz éve foglalkozik szőnyegek gyártásával. Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb érték számunkra, ezért ügyeljünk arra, hogy termékeink a legmagasabb színvonalúak legyenek.


Szőnyegek rongyszőnyegek lépcsőszőnyegek nagy választékban. A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára. Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Szőnyeg termékek, Szőnyeg márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések