2016. március 25., péntek

Acél tokos ajtó

A jó acél ajtótokra jellemző, hogy mérettartó, biztonságosan képes tartani az ajtólapot, valamint az ajtólap cseréje esetén is a helyén kell maradnia. Továbbá masszívnak és stabilnak kell lennie és bírnia kell a mindennapos masszív használatot, azaz strapabírónak kell lennie. Acél ajtólap rövidíthetősége. Az acél ajtólap magassági átalakítására általában a kőműves tok beépítési hibájából adódóan kerül sor.


Utólag szerelhető tokos beltéri ajtó A beltéri ajtók manapság legelterjedtebb típusa az utólag szerelhető tokos beltéri ajtó , amelyet átfogó tokosnak is szokás nevezni.

Hagyományos és gipszkarton falba is egyaránt elhelyezhető. Beltéri ajtó , acél tokos ajtó , beltéri fix ablak, ipari acél ajtó , tűzgátló ajtó , kapu - Minőségi termékek, kiszállítás, beszerelés, garancia. Tűzgátló ajtó , acél ajtó , beltéri ajtó - Optima Forma Kft. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó kiválasztásánál az esztétikumon felül figyeljünk arra is, hogy a választott ajtó kellően biztonságos is legyen. Rengeteg beltéri ajtó.


Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél – és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag. Acéltok gipszkarton falhoz. Tartozékok UT beltéri acél ajtóhoz. Legyen akár műanyag, fa, vagy acél a bejárati ajtó , elsődleges feladata otthonunk intimitásának megőrzése, valamint az illetéktelen.


A fém tokos ajtókat DIN és Magyar Szabvány (MSZ) méretben is tudjuk szállítani. A tokokat tégla és gipszkarton falakba egyaránt be lehet szerelni. Neked csupán annyi dolgod van, hogy megado milyen falazatba építtetnéd az acéltokot, és kiválasztod az ajtólapot hozzá. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Vastagsága mm, szemben a jelenleg piacon lévő ajtókkal, melyek mm vastagságúak. Az ajtók MABISZ ajánlással rendelkeznek. Műanyag ajtó RD 4díszpanellel oldal világítókkal. A megfelelő bejárati ajtó kiválasztásánál fontos, nem csak esztétikai de biztonságtechnikai szempontokat figyelembe venni.


Anyagukat tekintve lehetnek, műanyag, fa, alumínium vagy acél ajtók. Kínálatunkban jelenleg csak az acél ajtók nem szerepelnek. Nézzen szét a JOLA bejárati ajtó , ablaknál – acél biztonsági ajtó választékában.


Verhetetlen árakkal és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk!

Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását. A beépítés ára egy szabvány, kb. X 2cm-es falnyílásnál értendő. A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba?


Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések