2016. március 4., péntek

Parketta mintás padlólap

Praktikerrel beltéri padlólapokkal! Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel csornai bemutatótermünk megtekintése előzetes időpontegyeztetéssel lehetséges (időpontfoglalás itt) Kollégáink továbbra is dolgoznak, azaz interneten leadott rendeléseket visszaigazoljuk, az árukiadást, kiszállítást megszervezzük.


Fa hatású padlólapok. A különböző fa burkolatokat tökéletesen imitáló mázas porcelán és vörösagyag padlólapok.

Nagy kopásállóságuk miatt remek helyettesítői a fa burkolatoknak. Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Gyártó: DOKlasszikus fa mintás gres padló MATT és Rcsúszásmentes is: Termék: LOGWOOD: 11. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.


A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Az új vonal az erezett fából készült klasszikus stílust, színekkel és modernebb árnyalatokkal jellemezhető árnyalt hatásaival mutatja be, amelyek tér és meleg érzést, valamint a kerámiák rendkívüli praktikus, tartós teljesítményét.


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.

Az intarzia parketta nemcsak a régi korok hangulatát, hanem a jelen idők letisztult, modern formáit is képes kialakítani, megjeleníteni. Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén. Laminált padlók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A mozaik csempe régóta divatos burkolóanyag – gondoljon csak a királyi paloták legszebb termeire – azonban az idők során számtalan változáson ment keresztül. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A padlólap , és amit tudni kell róla. A modern belsőépítészet egyik leggyakrabban használt hidegburkolata a padlólap.


Kiváló tulajdonságainak és magas esztétikai adottságainak köszönhetően előszeretettel alkalmazzuk őket különböző helyiségekben, bel- és kültéren is. Ismerjük meg őket alaposabban, így megfontolt. Különböző lerakási módokkal, különböző stílusú parketta hatást érhetsz el. A termékkre kattintva a lapokról bővebb információkat találsz.


Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak! Sokan összekeverik a laminált padlóval, hiszen formailag kicsit hasonlítanak: hosszúkás panelokból állnak, de ez fa parketta ! Többrétegű hordozó rétegre keményfa (általában tölgy, kőris, vagy bükk) járófelület kerül, amit általában gyárilag csiszolnak, lakkoznak, a végeredmény pedig egy gyönyörű fa parketta. Még nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét?

Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta , laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk. Bemutatótermünkben kb. Termékek és árlisták.


Csempe és padlólap üzlet. Olasz Spanyol Lengyel falicsempék és járólapok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések