2016. március 15., kedd

Lyukacsos fémlemez

MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük.


Az expandált lemez előállítása a fémlemez egyidejű lenyomása és nyújtása útján történik. Ez a folyamat különböző alakú nyílást képez az anyagban, amely szabad levegőáramot, fényt biztosít. A régi színes CRT televíziók korában a képcsövek ún.

A fűtött katódról érkező negatív töltésű elektronok, sugáráram képében egy idő után képesek voltak mágnesességet létrehozni, az egyébként alapjában acéllemezből. Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek.


Nem krómozott, hanem lyukacsos fémlemez az óriáscsillag. Még több fotó a galériában. A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártunk.


A perforált lemezek széles választékát tudjuk biztosítani. Azoknak az óvodáknak és iskoláknak, akik minőségi.

Finnugor eredetű szó lehet: zürjén radzs (‘léces halfogó rekeszték folyóvízben’). Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Itt jön képbe az üveglap mögötti lyukacsos fémlemez. Ez úgy van kialakítva, hogy a lyukak kisebbek, mint a mikrohullám hullámhossza, vagyis azok egyszerűen nem férnek ki rajta, beleütköznek a fémbe.


A látható fény hullámhossza viszont kisebb, ezért az kijön a lyukakon, belemegy a szemünkbe, ergo belátunk a mikró belsejébe. A tank persze itt is csak áltank, itt továbbra is a légszűrő van a V-Rodokon, került is az elejére két kis lyukacsos fémlemez , aminek egy tankon ugye nem sok értelme lenne, hiszen még a végén elpárolog a benzin. Egy pillanatra elgondolkozunk, milyen kár, hogy nem süvít hallhatóan a levegő, aztán végre csak észrevesszük.


Az alapanyag hozzávetőlegesen -ban lyukacsos. A one way vision fólia nyomtatható oldala fehér színű, a hátoldala pedig fekete. A nyomtatási technológiának. A vékony, lyukacsos mintás fémlemez is kiváló. Fölé apró polcocska is dukál!


Vékony műanyagháló patinás, ovális keretben. Radionica za obradu lima, LA MUŽLAI - LA MUZSLAI - je preduzeće koje postoji više decenija. A mintás zsákvászon sem rossz válas.


Glavna aktivnost LA MUŽLAI je proizvodnja limenih delova za kombajne, u čemu imamo dvadeset godina iskustva. A lyuggatott fémmel borított tető a maga ipari módján még viccelődik is az utasokkal, mert a szélső arasznyi sávja úgy néz ki, mintha ugyanolyan tömör lenne, mint a többi rész, de itt valójában már csak lyukacsos fémlemez van, a talán polikarbonát tetőanyag hiányzik, így átesik rajta az eső.

Hagyományos fémnyomással készült termékek, alkatrészek. Néhány referenciánk: BMW AG, Hans Pausch, Rába Futómű, Szakál Fém, Foton, FÉG, Hajdú. Csak az a feltétel, hogy a lyukak mérete az árnyékolni kívánt hullámhossz méreténél sokkal kisebb legyen. Elektromágneses hullámok áthatolóképessége mitől függ?


Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Albánia, Bosznia és Hercegovina, Fehéroroszország, Macedónia, Montenegro, Moldova.


MIÉRT IS NEM SZABAD FÉMET TENNI A MIKROSÜTŐBE? Mikrohullámű sütőbe fémtárgyat nem teszünk - ez nagyjából olyan háztartási alapszabály, mint hogy nem nyúlkálunk a bekapcsolt turmixgépbe, vagy nem. Egy mosogatógép vásárlási fórumot találtam ugyan, de oda az ilyesmi nem igazán illik. Akkor lenne teljes a topik, ha tanácsadással beszállna egy-két szakember is.


Addig is segítsünk egymáson, osszuk meg tapasztalatainkat. Mert egy-két okosság megosztásával talán páran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések