2016. március 25., péntek

Ajtófríz

Some of these cookies are essential to the operation of the site, while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used. Előnyei: azonnal felhasználható, könnyen megmunkálható, mérettartó, vetemedésmentes, hulladékmentesen feldolgozható termék. A = csomómentes osztály. R = rétegű Kedves Vásárlóink , Érdeklődők ! Aktuális raktárkészletünkről telefonon érdeklődjenek, mivel készletünk folyamatosan változik !

A nyílászáróknak pedig igen fontos eleme az ajtófríz és az ablakfríz. Olyan elem ez, amely nemcsak az esztétikus megjelenésben játszik szerepet, de a terhelést is bírnia kell, biztosítania kell a tökéletes vetemedésmentességet a nyílászárók részére, hogy azok hosszú távon is gond nélkül használhatóak legyenek. Zalaegerszeg, Speditőr utca 2. Ablakfríz, ajtófríz , táblásított fenyő. Ajtófríz : Az ajtófríz illetve rétegben ragasztott lamellákból készül. A középréteg egyes elemei szélességben ragasztással egymáshoz toldottak.


A ragasztás nagyszilárdságú D4-es követelményeket kielégítő ragasztóanyaggal tört.

Borovi Ajtó friz A Németo. Fő tevékenységünk műszárított asztalos fűrészáruk, ajtó és ablakfrízek kereskedelme, melyet elsősorban Ausztria, Oroszország és Magyarország területéről szerzünk be. A fríz a korszerű ajtó-ablak gyártás faipari félkészterméke, amit három rétegből csomómentes lamellákból alakítanak ki.


A fedőrétegek mm-es gyalult, átmenő lamellák (nem hossztoldott). Cégünk fő profilja a műszárított keményfa, borovi-, lucfűrészáru, ajtó-, és ablakfrízek valamint borovi táblák kis és nagykereskedelme. Kérjen ajánlatot tömbösített ajtó- és ablakfríz vásárláshoz. Minőségi ajtó- és ablakfríz raktárról. CÉGEK - Ajtófríz - találat.


Vác telephelyen, nem raktári termék, csak rendelésre! Tetőfólia Párazáró, Pára áteresztő Masterplast. Szegek, oszloptartók Anyag megmunkálást vállalunk! Fenyő-fűrészáru, Tetőfutár.


A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Rétegragasztott frízanyagok Bruttó 1.

Három rétegben ragasztott 48mm vastag, 115mm széles lucfenyő belső ajtó élfa. Az üvegfalcban valamint a. A vörösfenyőre jellemző. Adatvédelmi tájékoztató.


Cégünk éve foglalkozik különböző faáruk forgalmazásával. R(HT, Rad.) belső ajtófriz -3R(Ht, Rad.) 48x115x6. Termékeink: ablakfríz XVIII.


Az akkor még főből álló, baráti vállalkozás az évek során az ország egyik legnagyobb faipari központjává nőtte ki magát és büszkén állíthatjuk, hogy a Dimacon és az általa képviselt arculat meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon az ablak- ajtófríz és a hozzá tartozó táblásított lapok importjával, kis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések