2016. március 29., kedd

Kenhető vízzáró szigetelés

WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia kenhető szigetelés. KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Előnyös tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas teraszok, erkélyek, vízaknák, kutak, medencék és gipszkarton falak, lábazatok, vakolt felületek stb. Csempeburkolatok ragaszthatók rá, rugalmas csemperagasztóval.

Kenhető vízszigetelések akció! Használható dilatációs hézagok kitöltésére is. MAPELASTIC KENHETŐ VÍZSZIGETELÉSKG KÜL- ÉS BELTÉRI és még termék közül választhat a kategóriában.


Viszigetelés a Baumacol Protect és Baumacol Strap hajlat erősítő szalag használatával. A kenhető vízszigetelés egyik fontos tulajdonsága, hogy lehet hígítani mert alapvetően sűrűn folyós állagú. Egység padlófelületekről vízelvezetéshez.


Száradás után mosható, rugalmas és vízzáró ,a bevonat gyorsan szárad.

Sikalastic-5kenhető tető vízszigetelés. Egy teljes tetőfelújítás vagy kisebb tetőfelületek javítása is elvégezhető kivitelező nélkül. Alkalmazható bitumen, beton, tégla, fém, cserép, vagy kerámia felületen is.


Cementbázisú, rugalmas, kenhető szigetelőanyag, mely bar víznyomásig nedves, nyirkos terek felületszigetelésére alkalmas, mint például uszodák építésénél keramikus burkolatok alá. A kétkomponensű, oldószermentes szigetelés felvitelét követően a csempék és lapok már kb. A szigetelőanyagot 2-rétegben alkalmazzuk. Szigetelés , falszigetelés, Hőtérkép készítés Vállalkozásunk csak materiális szigeteléseket végez, azaz minden szigetelési eljárásnak az a legfontosabb eleme, hogy a víz, hő, hang, rezgés, sugárzás útjába valamilyen anyag kerül.


Egykomponensű, cementbázisú, beltéri kenhető szigetelés. Anyag neve: Ajánlott rétegvastagság: Alkalmazási területek: Anyagszükséglet: Egységár ÁFA nélkül: Négyzetméter ár ÁFA nélkül: 1. WASSER-FLEX kül- és beltéri rugalmas kenhető , glettelhető vízszigetelés. Valamint Wasser Flex glettvassal felhordható. Vízzel hígítható, sűrűn folyó.


A bevonat gyorsan szárad. Schönox 1K DS kenhető szigetelés. Cementbázisú, vízzáró és repedéseket is áthidaló (mm-ig) vízszigetelés, alkalmazható erkélyekre, teraszokra, fürdőszobákba, uszodaterekbe és más nagy vízterhelésnek kitett felületre kül- és beltérben, ahol a kerámialapokkal együtt alkalmazva tökéletes szigetelést biztosít.


Sakret SBA Cementalapú, gyorskötésű rugalmas kenhető szigetelőnyag ZDB Prüfung von Abdichtungsstoffen und Systemen előírásai szerint.

A Wasser-flex egy egykomponensű vízbázisú felhasználásra alkalmas kenhető vízszigetelő. Vízzáró felületet képez, ezáltal megvédi a burkolat alatti nedvességre érzékeny felületeket. Rugalmasságának köszönhetően eltömíti, illetve áthidalja a meg lévő repedéseket (max.


5mm). Ezek mellett környezetbarát és. PEAKSTON Flexafol egykomponensű, oldószermentes, repedésáthidaló, varratmentes kenhető szigetelés.


A termék beltérben, normál vizes helyiségek, pl. WC-k toalettek szigetelésére használható padló- és falfelületen egyaránt. Felülete közvetlen kerámiaburkolattal burkolható. Javítási és mindenféle ház körü.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Helyette a két konponensből álló kenhető habarcsot használjuk. Mapelastic) A folyékony fóliát pedig zuhanyzó oldalfalra, a kád körüli helyekre alkalmazzuk. A szakszerű kivitelezés épp oly fontos, mint a megfelelő vízszigetelő anyagok használata.


A hiba nem megengedhető, mert a víz a legkisebb hibát is megtalálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések