2016. március 9., szerda

Hungarocell ragasztása osb re

Az OSB lap nem nedvszívó. Nem tud a cementes ragasztó tökéletesen tapadni hozzá. Ehhez speciális ragasztóra van szükség.


Olyanra, ami nem lép reakcióba a polisztirol táblával, és valamennyire rugalmas. A Henkel termékei között bőven van megfelelő ragasztó. Keresgélj a Thomsit termékek között.


Lehet e OSB - re ragasztani hungarocell álmenyezetet polisztirol ragasztóval? Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hog. Polisztirol ( hungarocell ) hőszigetelő lapok rögzítésére fára, OSB lapra, faforgács szerkezetű felületekre.


A szigetelésrögzítő tárcsa hőhídmentes fejjel van ellátva. This feature is not available right now. Please try again later.


Vékony feny ıfa lemezek egymásra ragasztásával készül, amely egy nagyon dekoratív felületet eredményez. Tárcsa anyaga: PP (original polipropilén), fehér színű. A ragasztóhab alkalmas könnyű anyagok ragasztására, rögzítésére. Cementes ragasztókhoz képest erősebb tapadást és jóval gyorsabb szilárdulást biztosít. De nem találok sehol, egyik barkácsáruházban sem olyat ami erre a célra 1 ban megfelelne.


Az ott dolgozok pedig nem igen tudtak nekem erre a kérdésre konkrét típusú ragasztót ajánlani. Ráírva a legtöbb polisztirol ragasztóra azt is ráírták, hogy nem ajánlott fa felületre ( OSB , funér) ragasztani. Viszont kell lennie. Ez azért szükséges, mert az egymásra helyezett 2-mm ragasztóréteg már kb. Annak érdekében, hogy a későbbiekben az esetleges repedések és mozgások ne okozzanak gondot, ajánlott a lapok dűbellel történő további.


Osb lapok burkolása. Az osb lapra való burkolásnál először elő kell készíteni a burkolni kívánt felületet. Nagyon fontos, hogy az osb lapnak nem szabad behajlania, fontos hogy vízszintes alapot tudjon képezni a rákerülő hidegburkolatnak, hogy a későbbiekben ne menjen tönkre a csempe a mozgástól.


Ha fenn áll a mozgás. A lapok ragasztása a kezdőprofiloktól indul, fektetve, tökéletesen hézagmentesen kell egymáshoz illeszteni őket. Nem megfelelô technológia és az alapanyaggal való fukarkodás gyenge hungarocellszerû felületet okoz. Több rétegû tapéta vastagabb, mint az elôzô, ezért már a széleit egymáshoz illesztve ragasztjuk.


Az eljárás tiszta, gyors, egyszerű, és a ragasztó a polisztirol lapot nem marja szét. A burkolás olyan felületen történik, ahol a felület különböző. Itt Beton és OSB lapra történik a burkolás. Az eltérő felületek eltérő mozgást végeznek a hőtá.


Fluorpolimerek ragasztása : E viaszra emlékeztető, ám rugalmas anyagok ragasztása igen nehéz, mivel apolárosak és gyakorlatilag oldhatatlanok. Szilárd kötést saját magukkal vagy más anyagokkal csak felületük aktiválásával lehet létrehozni. Kis szilárdságú kötésekhez tartósan tapadó vagy ömledékragasztók a. Ezeket a faszálakat vonják be egy külső kötőanyaggal, majd hő és magas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések