2015. november 6., péntek

Travertin burkolat

Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


TRAVERTIN Mistyc Light split face cross cut. Ajánlott Gyors szállítás!

Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai. Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet. A nyers travertin karakterisztikája amint a képen is látható, a megmunkálatlan felszín mely által csúszásmentes, érdes felületet biztosít. Kültéri vagy beltéri felület burkolására egyaránt alkalmas.


Natúr, nyers és csiszolatlan. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Egyedi kőburkolatok. Széleskörű változatos kőburkolatok. Mészkő, gránit, márvány, és travertin. Hatalmas raktárkészlettel várjuk és azonnali akciókkal!


Csodaszép mészkő burkolatok! Több száz referenciaképen. Modern és klasszikus kőburkolatok. Mások is megcsodálták már. Kattintson rá, és nézze meg Ön is!


A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. A jobb felhasználói élmény érdekében, weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Elfogadom Elutasítom Mi ez?


Ez az édesvizi üledékes kőzet, gyakran vöröses a vas-oxidtól, de színe lehet sárgás-vagy barnás-fehér is. Travertin classic kőburkolat referencia munkák. Ez az egyik legismertebb travertin mészkő.

Színe: világos-bézses, sávos, helyenként halványszürke csíkokkal. Szerkezete lyukacsos, felületét általában tömítik, és utána csiszolják. A kőből készült burkolat az egyik legimpozánsabb burkolatfajta, mivel a természetes kövek egyediek, nincs két tökéletesen egyforma belőlük, ezért otthonának teljes egyediséget ad. Rajzolatát, szinét a természet alkotta több millió év alatt, ezért talán a lehető legidőtállóbb burkolatfajta. Occasionally a report may incorporate the name of other health professionals requesting a replica of your report.


They create a important part of each lab program, being significant contributors to the final grade.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések