2015. november 12., csütörtök

Ivartalanítási akció érd

FEBRUÁR 28-ig A műtét ára most tartalmaz egy 8. FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK LABOR VIZSGÁLATOT. Ideális esetben minden műtétet egy alapos kivizsgálással kezdünk, hogy az altatási kockázatot minimalizáljuk. Vet Állatorvosi Szakrendelő, dr. A Zöld Zebra Egyesület Tavaszi Országos ivartalanítási akciójának keretein belül! Váraljai Orsolya, dr.


A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az Alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt!


Az akciós árakat csak. Ivartalanítási akció. Jó döntés volt Érd egyetlen Állatkórházát választani, mert itt Doni, a kutyánk, egy hang nélkül tűrte az orvos beavatkozását. Máshol sokat nyüszített, ami szerintem az orvos kedvetlenségéből is adódott.


Mit tartalmaz az ivartalanítási műtét ára? A koronavírussal összefüggésben az alábbiakról tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket. Műtéti védőgallér macskának 1. Ft, a kutyáknak pedig most egységesen 1. Kérjük, időben hozzák meg felelős döntésüket, mert az ivartalanítási műtét kockázata megnő az állat vemhessége vagy tüzelése estén! Vemhes állat műtétét 3. Ft-os vemhességi felárral vállaljuk.


IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ! Hogyan jelentkezhetek? Október végén megtörtént az akció lezárása, összesítve 1házikedvenc műtétjét tudtuk támogatni. Ennek a számnak nagyjából a. Támogatott ivartalanítási akció a Sirius Alapítvány szervezésében!


RD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. RD kézilabdacsapatának köszönhetően szervezik a gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. Az ivartalanítási akció Érd kistérség lakóira vonatkozik ( Diós Tárnok, Érd , Százhalombatta).


Ez az ára csak magát a műtéti díjat tartalmazza. Megyei Jogú Város Civil pályázatán nyert összegből folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen. Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója -ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Kisállatorvosi rendelő Dr.


Bubu Állatorvosi Rendelő Tárnok Rendelőinkben széleskörű szolgáltatással várjuk pácienseinket: Állatútlevél kiállítása Ambuláns betegellátás Anesztézia Belgyógyászat Bőrgyógyászat Dietetika Fogászat Időskori szűrővizsgálatok Lágyszervi sebészet Microchip. A rejtőzködő művészet a nyilvánosság elé állt az érdi Live Street Art fesztiválon. A Szepes Gyula Művelődési Központ által meghirdetet – s az Érdi Ifjúsági Önkormányzattal. Kedvezményes ivartalanitás egész évben. Alapítványunk kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az ivartalanítás fontosságának kiemelésére.


Mindenki, aki nem tenyésztő ivartalanitassa az állatát, nemcsak a felesleges szaporulat elkerülése miatt, hanem az állatok egészségének védelmében is! Minél előbb érdemes regisztrálni, mert fogynak a kódok, azonban a műtétet október 30-ig lehet. Böjtös Andrea, a Sirius Alapítvány elnöke az Érd FM 101. A Sóskúti Állatorvosi Rendelőben sok szeretettel várjuk a kutyákat, cicákat és kedves gazdáikat.


A rendelő kilométeres körzetében akár házhoz is megyünk kisebb-nagyobb betegeinkhez: lovakhoz, kecskékhez és birkákhoz. Ha tudsz olyan, a megyében működő szervezetről, amely nem szerepel a listán, írd meg nekünk az allatvedelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések