2015. november 24., kedd

Baumit open hőszigetelő rendszer ár

A Baumit open homlokzati hőszigetelő rendszer egyértelmű előnye. Kifejezetten nagyobb beruházások, projektek esetén ajánljuk a Baumit Pro hőszigetelő rendszert, mely megbízható minőségével mind az új épületek, mind a felújítások területén már számtalanszor bizonyított. A Baumit Pro rendszer egyszerre jelenti az optimális védelmet és a költségtudatosságot. Akár új épületekről, akár utólagos homlokzati szigetelésről van szó, a Baumit Pro rendszer megbízható megoldás.


A rendszer használata és a gyors feldolgozás kétszeres megtakarítás: mind az építési időre, mind a költségekre is vonatkozik. A rendszer a jól bevált, hagyományos rendszerelemeket kínálja, megfelelő ár.

Tudjon meg többet a Baumit homlokzati hőszigetelő rendszereiről. Ezek a sütik általában marketing, reklám és hirdetési tevékenységek miatt kerülnek beállításra, abból a célból, hogy a felhasználók érdeklődési körét monitorozzák, majd ennek megfelelően tudnak releváns hirdetéseket megjeleníteni a weboldalon. Személyes találkozó kizárólag előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra. A Baumit új, őszi OPEN hőszigetelő - rendszer akciójának segítségével, a vásárlók ezúttal nem csak pénzt takaríthatnak meg, de akár örökre búcsút mondhatnak az otthoni energiapazarlásnak és a falak penészesedésének is.


Baumit hőszigetelő -rendszerek akciója POLISZTIROL lappal. Star EPS, Star Ásványi és Pro hőszigetelő rendszerekre. Baumit OPEN polisztirol (EPS) homlokzati hőszigetelő rendszer.

Speciális kialakításának köszönhetően páraáteresztő képessége megegyezik az ásványi hőszigetelő lemezekével (kőzetgyapot). Létezik a hagyományos “fehér” openTherm illetve a grafittal kevert (openReflect) kivitelben is. A grafittal kevert hőszigetelő lemez hőszigetelési értéke kb. Baumit openTherm EPS hőszigetelő rendszer ( Baumit Klímahomlokzat) különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő tulajdonsággal. A kialakult helyzetre való tekintettel a Pesti út 2szám alatti telephely ideiglenesen zárva tart.


Utólagos szigeteléshez és új építéshez is kiváló hőszigetelő. Egyéb költségek Baumit termékek vásárlása esetén: A gyár minden Baumit (EUR) raklap után Br. Ft járulékos költséget, azaz raklap és csomagolási költséget számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. A homlokzati hőszigetelő rendszer megfelelő kiválasztásával jelentősen csökkentheti a hőveszteséget, és megvédheti családi háza falát.


Baumit Grafit Reflex hőszigetelő - rendszer akció. Grafitörlemény tartalmú polisztirol hőszigetelő - rendszer akció a Baumittól. A egyik oldalán rózsaszín festékkel bevont hőszigetelő lemez az erős napsütésben meggátolja a lemez túlzott átmelegedését.


Korunk egyik vezér hívószavának az energiahatékonyság tekinthető. Igyekszünk a lakókörnyezetünket modernizálni, és olyan megoldásokat alkalmazni, melyek segítségével nem csak az energiafelhasználást csökkenthetjük, hanem a havi kiadásokat is. A gyári garancia évre, a teljes hőszigetelő rendszerre érvényes. Baumit Pro EPS 10cm-es homlokzati hőszigetelő rendszer Az ár 1m2-re vonatkozik fehér szín választása esetén és tájékoztató jellegű.


Baumit Open hőszigetelő rendszer akció év garanciával.

A Hofstadter Tüzépen minden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat amely az építkezés során szükséges. Forgalmazott márkáink minden esetben. A hőszigetelő rendszerek közül melyik lesz az Önnek legjobb? Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.


Hőszigetelő rendszerek. Kattintson az „Ajánlatba teszem” gombra, és az Ön által megadott adatok alapján egy előzetes anyagszükségleti terv készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések