2015. november 23., hétfő

Extrudált polisztirol

Let us know how we can help you! Extrudált polisztirol. A AUSTROTHERM XPS extrudált polisztirolhab. A zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képes­sége tartós nedvességhatás esetén sem romlik.


Az épületek élettartama so­rán az extrudált hab nagyon jó mecha­nikai tulajdonságai nem változnak.

Az extrudált polisztirol hab hőszigetelőanyagok különleges helyet foglalnak el a szigetelőanyagok nagy családjában. A nedvességet csak minimális mértékben felvevő, rendkívül szilárd termékek alapanyaga üvegtiszta polisztirol , melyet adalék- és színezőanyagokkal összekeverve megolvasztanak. A polisztirol hőszigetelés nem más mint a már jól ismert hungarocell, vagy nikecell hőszigetelés. Az XPS polisztirol hőszigeteléseket lábazatok szigetelésére használják.


A legtöbbet alkalmazott polisztirol szigetelés az EPS 8 melyet. Az XPS extrudált technológiával előállított polisztirol keményhab, jellemzően lemez alakban. Cellás anyagszerkezete következtében az apró-, zárt polisztirol cellácskákban, a szinte mozgásra sem képes semleges gáznak köszönhetően kiváló hőszigetelő.


Hőszigetelőrendszert is a Praktikertől!

Gondolkodjon rendszerben és rendelje meg egyben, teljes hőszigetelő rendszerét webáruházunkon keresztül. XPS, extrudált polisztirol hab. Kültéri feliratok, díszlécek ideális alapanyaga.


Vásárlás: Polisztirol hablemez árak, eladó Polisztirol hablemezek. Akciós Polisztirol hablemez ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A kiváló minőségű URSA XPS termékek gyártástechnológiája nagyon izgalmas! Tekintse meg róla készült rövidfilmünket!


További információért és szaktanácsadóink. Az extruderből a polisztirol habot egy keskeny résen keresztül vezette ki. Napjainkban az extrudált polisztirolhabokat speciális granulátumból készítik.


A szintén polisztirol gyöngyökből, de más technológiával előállított extrudált polisztirol lapok (XPS) zárt cellás szerkezetet vesznek fel, ezért vízfelvételük elhanyagolható. Víztaszító hatásuk miatt fagyra nem érzékenyek. A kérdés hogyan lehet „becsomagolni” vele az épületet, azaz hogyan lehet bezárni valamibe a levegőt úgy, hogy a gyártási költségek minimálisak legyenek. A modern extrudált polisztirol lapok akár -al csökkentik a falon távozó hőveszteséget. A milliméteres szigetelőlap hőértéke centiméter vastagságú téglafalnak felel meg.


Kézmeleg falakat eredményez.

Alkalmazási területe: Vakolt lábazati falak, hőhídveszélyes falszakaszok (koszorúk, áthidalók, pillérek) hőszigetelésére alkalmas, bennmaradó zsaluzatként beépítve vagy utólag rögzítve. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket. Tehát az egyik legnépszerűbb, sok pozitív tulajdonságú bevonat az extrudált polisztirol. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni mind ipari felhasználásban.


A Fibrotermica SpAtársaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A víz csak az oldalsó nyitott sejteket tölti be, mivel az anyag sejtjei lezárva vannak. Tűzvédelem – A habosítás során hozzáadott tűzgátló adalékoknak köszönhetően önkioltó hatású, nem vezeti a tüzet.


Egységes falfelület esetén a zártcellás extrudált polisztirol szigetelésünk kitűnő megoldást nyújthat penész ellen és a hőveszteség megfékezésére, a helyiségek gyorsabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések