2015. november 26., csütörtök

Rozsdamentes hegesztett háló

Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes : Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. A hegesztett háló alacsony széntartalmú vagy rozsdamentes acél szálból elektromos fúzióval ponthegesztéssel előállított termék. A gyártás során egy sor párhuzamos acél szálat rögzítenek pontos térközökkel.


Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme.

A hegesztett háló – vagy betonháló – a vasbeton szerkezetek kialakításakor szükséges annak érdekében, hogy javítsa a kiöntött beton szerkezetét statikailag és mechanikailag egyaránt. A rendszerint bordázott acélszálakból hegesztett rácsháló a betonba ágyazva képes megnövelni a beton húzószilárdságát is. Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett.


Termékeink kiváló ár-érték arányú megoldást nyújtanak Állattartás kerítései között is, ha a tartósság és a megbízhatóság a fő szempont. Hegesztett háló , rozsdamentes 50-00. UniCredit Bank Hungary Zrt.


Budapest, Szabadság tér 5-6.

A hálókat tekercsben szállítjuk. Madárketrec, madárröpde: A röpde építhető kisház mellé vagy annak részeként. A szövés szerint határozzuk meg a mi customers'specific követelmények, mint például az anyag, a huzal átmérője, a méret a háló , szélessége és hossza.


A Casanet röpdeháló többféle osztással és magasságban kapható. A madárháló magasság 1m, azaz 1cm. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Gépeket használnak, hogy készítsen a háló pontos méreti kontrollt. A terméket eredményez jelentős megtakarítást az idő, munkaerő és pénz.


Használat: A hegesztett háló egy fémhálót, hogy épül fel az alacsony szén-acélhuzal vagy rozsdamentes acél huzal. Ez áll rendelkezésre a különböző méretű és formájú. A vasháló fő felhasználási területe a vasalt beton készítése épület alaphoz, födém betonozáshoz, terasz, erkély betonozásnál.


Egyszer horganyzott ponthegesztett háló , Szemméret (mm), Huzalátmérő (mm), Magasság (cm). Rozsdamentes hegesztett háló ötvözi a rozsdamentes acél korrózióállóságát a hegesztett ízületek erejével, és számos alkalmazási területet foglal magában. Agrisald ponthegesztett háló kép megtekintése nagy méretben további képek.


Vezérdrót ajánlott hosszúsága.

A műanyag bevonatos fonat abban különbözik a normál dróthálótól , hogy az alapanyaga horganyzott. Készülhet csomózott és ponthegesztett változatban is. Itt szakmai rozsdamentes acél hegesztett drót háló ajánlókat talál. Ponthegesztett háló tekercsben. Horganyzott és PVC bevonatú ponthegesztett hálók, különböző szemméretekkel.


Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések