2015. november 18., szerda

Marantec távirányító

MHz-en működő távkapcsoló. Tisztelt Partnereim! A távirányító kiváló alternatívája a drága vagy nem kapható garázskapu távirányítójának, élettartama pedig sok esetben jóval hosszabb a gyári terméknél, használati módja pedig pont ugyanolyan, mint az eredetinek.


Marantec távirányító. Please try again later.

A garázskapu motorokhoz tartozó sinek egyrészesek,ezért méternél hosszabbak. Ilyen hosszú áru szállítását a MPL nem tudja megoldani. Megrendelése MPL csomagként kerül kézbesítésre. Felkutatjuk Önnek az alkatrészt, segítünk a beszerzésben!


Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden.


See how MIM can impact your workflow.

Markets, and our offerings. TOR TECHNIK MAGYARORSZÁG KAPU- ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. This feature is not available right now. Két csatornás 86Mhz-es távirányító. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


MARANTEC kapunyitó motor garázskapukra év garanciával. Használatához szükséges az eredeti távirányító még működő példánya, amiről egy perc alatt megtanítható a kó és utána használatba vehető a távirányító. Univerzális távirányító , amely számos márka FIX kódjának lemásolására alkalmas 43Mhz. Röviden villanó zöld LEDes. Nem megegyező típus az első zöld LED-es verzióval.


A hátlapon megtalálható a 4392MHz felirat. Megbízható, masszív motorok, az alkatrész ellátást természetesen tudjuk biztosítani. Kérem olvassa el a bővebb leírásunkat! Most akár ingyen futárral! Garázskapu távnyitó Fix 868.


Unsere deutschen und österreichischen Online-shops sind schon erreichbar.

Kedves Partnereink! Már elérhetőek a német és ausztriai web áruházaink is. A kapubolt - kapunyitó szettek, garázskapu nyitók és távirányítók. Magyar nyelvű programozási útmutatóval, elemmel.


A vevő egy telefoncsatlakozóhoz hasonló csatival csatlakozik a főpanelhez. A két változat bekötése ugyanaz, mégsem működik az újabb 433-assal. Találkozott valaki ilyennel?


Jó a sejtésem, hogy nem kompatibilis a kettő? Linkeltem egy képet. Ha elveszett a távadó, ha eltörött a távirányító háza, ha a kapunyitó távirányító gomb beragadt, forduljon hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések