2015. november 16., hétfő

Nagy szőnyeg

Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Szeretjük a szép dolgokat, ezért az Ön részére kiválasztottuk a legjobb minőségű Nagy szőnyegek. Válassza ki a kedvenc termékeit, a. A nagyméretű, kiváló minőségű szőnyegek puhaságot és a stílust visznek az otthonodba, kedvező IKEA áron.


Nagyméretű szőnyegeink sokféle stílusban és színben kaphatók, és találsz nálunk könnyű és súlyosabb, bolyhos változatokat is.

Az itt található szőnyegek, a mellettük feltüntetett méretekben, jellemzően készleten is vannak. Ezeknél a típusoknál a maximális méret általában a 280x37 300x4és 300x50 de ezen kívül más méret is elérhető belőlük (típustól függően): 60x10 70x14 80x15 120x17 140x19 160x22 200x29 240x3és egyes fajtáknál 400x50 400x60 400x7és 400x800. Részletek Üzlethez. Helen fekete-fehér kétoldalas szőnyeg , 1x 2cm.


Zinno Yesil szürke szőnyeg ,. A színtartós anyagok garantálják, hogy termékeink hosszú ideig a lakás díszei maradnak. Csempéssze be a szobákba a fiatalos életérzést, rendeljen még ma szőnyeg. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát.

A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! A rongyszőnyegek nagy előnye, hogy egyaránt használhatóak folyosón, konyhában, fürdőben, de még szobában is, ha a berendezéssel is harmonizálnak.


Szőnyeg Webáruház és Szőnyegáruház. Változatos színekben és méretekben kaphatóak, strapabíróak és nagyon egyszerűen tisztántarthatóak. Egyszerű: ha kiömlik, kifolyik, lecsöppen, melegében langyos enyhén mosószeres vizes ronggyal áthúzogatjuk a szállakat. Egy világos alapon arany és barna csíkos nagy shaggy szőnyeg tökéletes választás egy igényes nagy nappali szobába.


A pasztellszínek minimális sötét mintákkal a legtöbb igényes nappali hosszú távú. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Ez a termék több méretben elérhető.


További információk Szőn. Itt megtudod nézni , hogy milyen szőnyeg készül kézműves műhelyünkben. Szerintünk csodálkozni fogsz az áron, a nagy szín és anyag választékon!


Ha nem látod pontosan amit szeretnél, ne habozz! Mondd el nekünk elképzelése hogy segíthessünk megvalósítani álmaid otthonát!

Még egyszer köszönjük, hogy jöttél! Prémium minőségű termékek nagy választéka. Online vásárlás, ingyenes szállítás 30. Csupán másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra. A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát. Legtöbbször szőnyeg.


A szabály, hogy a szőnyeg elég nagy legyen ahhoz, hogy a kanapé ülőfelületét alátámassza, de nem túl nagy a szoba méretéhez képest. Ideális esetben a kanapé és a dohányzóasztal, sőt, még a fotelek is a szőnyegre kerülnek, de némi kompromisszum árán az is elegendő, ha csak a kanapé első lábai lesznek a szőnyen. Kerek szőnyegek többféle méretben. Praktikus kör alakú szőnyegek 60-tól 1cm-es átmérőig.


Puha és divatos modelljeink ideálisak hálószobába, nappaliba vagy akár vendégszobába is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések