2015. november 16., hétfő

Kémény tégla árak

Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről.


Kisméretű tégla akció Kisméretű tömör tégla árak - AKCIÓ! Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk. A kéménytégla jelenleg még mindig a legkeresettebb kémény építőanyag, mivel sokan a hagyományos kéményépítés mellett döntenek, habár napjainkban sokkal célszerűbb.

Porotherm tégla árak. Tetőn kívüli kémény építésére a Nagykanizsai fagyálló tömör tégla használható. Mit fog építeni a kisméretű téglából? Kedvező kisméretű tégla ár várja. Milyen építményhez van szüksége rá?


Tovább szélesedett a Pápateszéri Téglaipari Kft. A tégla árak nem tartalmazzák a ledaruzás és az útdíj költségét. Kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Vásárlás után a megüresedett raklapokat telephelyünkön hónapig teljes áron visszavásároljuk Öntől. Leier TURBO egykürtős kémény árlista. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Amennyiben nem a fenti árlistában szereplő kéménytípus árát szeretné megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Schiedel UNI Plus kéményekre, minden méretben! A hagyományos kéményekhez kisméretű, nagyszilárdságú téglák alkalmazhatók. Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát. Nézzünk szét a piacon mely kéménytéglák közül választhatunk. Ne felejtsük, hogy a hagyományos kisméretű tégla NEM használható kéményépítéshez!


A Szlovák kisméretű tömör tégla hőálló nagy szilárdságú, tömör falazó tégla. Többféle olcsó, használt kémény tégla eladó. Kémények építéséhez is ajánlott. Mennyi a kémény tégla ára használtan? Putnoki kisméretű tömör tégla Nagyszilárdságú kisméretû (25x12xcm) tömör tégla , kéménynek, pillérnek alkalmas, vakolva idõjárásálló.


Egyszer használatos raklapon, csomagolási- és egyéb költség nélkül, telephelyi átvétellel. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t! Az Árak raklap vásárlása esetén, Etyek km-es körzetén belül az építkezés címére szállítva és helyszínen ledaruzva érvényesek!


A BTP kémény esetében a samott cső oszlopot ásványgyapot hőszigeteléssel vesszük körül, és ezzel a műszaki megoldással fokozott hőszigetelés jön létre.

A tégla nútféderes kialakítása függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldást jelent. A jelenlegi szabályozás szerint minden tégla kéményt kötelező béléscsöves védelemmel ellátni! A béléscsőnek tanúsítvánnyal rendelkező anyagnak kell lennie, mely alkalmas az adott tüzelőberendezés égéstermékének elvezetésére. A bélelést csak erre alkalmas szakember végezheti.


A kéménybélelés árak nagymértékben függnek a tüzelőberendezéstől, a kémény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések