2015. november 6., péntek

Cserepeslemez szerelése

A cserepeslemez vágása:! Tilos a lemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata hírtelen hőmérsékletet emelkedéssel jár, pl. Ennek használata a horganyzás sérülésével járhat, melynek következtében megindul a korrózió, amit a felhevült lemezfelületbe olvadó forgácsdarabok tovább gyorsítanak. Szeretné egyedül felújítani tetőjét?


Megoldás a “kiselemes cserepeslemez ” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre.

A szerelés megkezdése előtt az első munkafázis a vágás, azaz a cserepeslemez megfelelő méretre igazítása. Ennek a technológiának ugyanis nagy előnye a hagyományos. Tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek. Az cserepeslemezek előnye hogy akár méteres hosszban is rendelhetőek így kevesebb velük a munka és minimalizálható a hulladék. Ugyanakkor, ha szükség van rá a lemezek könnyen kezelhetőek, illetve méretre szabhatóak.


A feladatok elvégzéséhez különféle segédanyagokra is szükség van (profilált, más néven alakos tömítések, flexibilis tömítések, szegélyek, kötőelemek, stb.), amiket a Lindab cserepeslemez választása esetén szintén beszerezhetünk a. A Lindab cserepeslemez szerelés megkönnyítésének érdekében előre kidolgozott csomópontok közül választhat a kivitelező. A tető dőlésszögének meg kell haladnia a 30°-ot, hogy a víz felgyülemlését kivédjük.

Cserepeslemez szerelési útmutató. Régi palatetők felújítását vállaljuk az ország. A könnyűszerkezetes épületek egyik elsőszámú alapanyaga a trapézlemez – ennek számos oka van, amelyek közül az egyik éppen az, hogy szerelése rendkívül könnyű.


Ugyanakkor természetesen előfordulhat, hogy nem találkoztunk még korábban ezzel az anyaggal, nem vagyunk teljesen biztosak a dolgunkban, és inkább segítség után nézünk, mint hogy elrontsunk valamit. Töltse le szerelési útmutatónkat! A minőségi kivitelezés, építőipari projektek egyik alapeleme az esztétikai megfelelhetőség, amire a cserepeslemez technológiája kiválóan, minőségileg alkalmas. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog.


Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést, ezért praktikus a cserepeslemez. Lindab és egyéb trapéz- vagy cserepeslemez tető Tető felújítás cserepes lemezzel. A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit. Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt.


Könnyen szállítható és mozgatható, akár egy liftbe is könnyen bepakolható társasházak esetében. Az előre elkészített furatok. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát.


Minőségi alapanyagok, melyek garantálják, hogy évtizedekig védelmezik értékeit.

Előzetes egyeztetés során segítünk kiválasztani az önnek leginkább megfelelőt. Gyors felszerelés jellemzi ezt a héjazat fajtát, minden esetben az egyéni igényekhez igazodva kerülnek legyártásra az elemek. Mivel sokan nem tudják, hogyan kerül fel a cserepeslemez a tetőre, úgy gondolom, hogy hasznos leírnom a technikáját. A lécezés a tetőn fontos.


A matt cserepeslemez kategoriában különböző mintázatú, különböző fajta matt cserepeslemezt találsz színben. Előtetők, családi házak, filagóriák, garázsok, műhelyek fedésére a matt cserepeslemezeink alapanyagát a ThyssenKrupp biztosítja, ezért bármelyik matt cserepeslemezt is választo az időtállóság és a magas minőség garantált. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések