2015. november 5., csütörtök

Parketta szaküzlet

Jó ár-érték arányú megbízható padlók gyártói garanciával. IPS Király parketta szaküzlet Budapesten ingyenes parkolási lehetőséggel. A parkettázás szakmunka! Ne tegye tönkre a megvásárolt parketta burkolatát kontárok munkája miatt! Kivitelezés szakszerűen, garanciával!


Parkettázó mesterek várják az Ön hívását.

Legfrissebb akcióink: Kifutó laminált padlók. Utolsó négyzetméterek szenzációs árakon. Tovább Parafa padlók most akciós áron. Biztosíthatjuk Önt, hogy jó helyen jár.


Nem szeretnénk rabolni a drága idejét, ezért lássuk a lényeget. Magyarországon jelenleg 3 Ausztriában Szlovákiában pedig szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk.


Cégünk teljes körű melegpadló burkolást vállal.

A nálunk megtalálható összes padló, parketta lerakását elvégezzük, egészen az aljzat javításától, kiegyenlítésétől akár az utolsó réteg parketta lakk felviteléig. Csak fából készült parkettákat és azok kivitelezéséhez szükséges segédanyagokat tartunk, szem előtt tartva a kor követelményeit. A keményfa parketta ellenálló és megfelelő ápolás mellett akár több évtizeden át is jó szolgálatot tesz tulajdonosainak.


Gondoljunk csak bele, egy régi lakás megvásárlásakor, a szépen karbantartott. Miért forduljon hozzánk bizalommal? Bízunk abban hogy a sokrétű és kiváló minőségű termékeinkel és a megfelelő szaktudásunkkal segítségére lehetünk a megfelelő parketta kiválasztásában. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Még nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét?


Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta , laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk. Használja ki a PARKETTA BOLT széles választékát, hozzon ki többet a padlójából, alakítson ki igényének, elvárásának megfelelő stílust és kényelmet otthonában. Az értékesítésen túl az ahhoz kapcsolódó kivitelezéssel, házhoz szállítással és szaktanácsadással állunk rendelkezésére.


Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Budapest elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi. Megtalálja kínálatunkban a minőségi fa, laminált és műanyag termékeket, szőnyegeket, valamint a lerakáshoz és ápoláshoz, tisztításhoz szükséges kiegészítőket.


Cégünk egyik meghatározó tevékenysége a parketta forgalmazás és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások Budapesten és a környező településeken.

Ez a weboldal sütiket használ! A kényelmes böngészési élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, illetve a weboldal forgalmunk elemzéséhez. Get without the ads. Skip trial month free.


Find out why Close. Mert nálunk profi szakemberek szolgálják ki Önt és segítenek a lerakásban is. Szeretné parkettával vagy laminált padlóval burkolni otthonát?


Keresse szakképzett kollégáinkat nem csak Somogy megyében de Kaposváron kívül az ország más városában is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések