2015. november 9., hétfő

Reflex tél hőtükör fólia

Csak egész tekercsben értékesítjük! Kérje ajánlatunk hőtükör fóliára akár házhoz szállítva! Vagy vásárolja meg webáruházunkban ide kattintva! A szarufák belső síkjára rögzítve csökkenti a belső tér hőveszteségét, és megakadályozza a belső térben keletkező pára bejutását a hőszigetelésbe.


Meggátolja az egészségre káros üveg-, illetve közetgyapot por bejutását a. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.

A feladata, hogy megvédje a tetőteret a túlzott felmelegedéstől. Reflex Nyár hőtükör fólia. Ezt úgy éri el, hogy a tetőfedő anyag és a fólia között a meleg levegő felfelé áramlik és ott a szellőzőkön vagy a kúpelemeknél távozik. A REFLEX TÉL használatával hozzávetőlegesen - al csökken a beépített tér fűtési költsége.


Beépítés módja: A REFLEX TÉL fóliacsíkokat az eresz vonalával párhuzamosan cm–es átfedéssel,távtartó léccel kell a szarufákra felerősíteni. Az egyes csíkok széleit az egységes párazárás biztosításának. SOLFLEX REFLEX Tél hőtükör fólia -Hővisszaverő párazáró fólia.


Védi a hőszigetelő anyagot a belső térben keletkező párától, meggátolja a kellemetlen, egészségre. A fólia hővisszaverő és párazáró képességgel rendelkezik.

Solflex “Nyár” Tetőfólia. Rendeltetése: Nyári hővédelmet igénylő épületszerkezetekhez, elsősorban a tetőterek beépítésekhez a túlzott felmelegedés elkerülésére, a porhó, a por, a visszatorlódó csapadékvíz tetőtérbe való bejutásának megakadályozására. A fólia egyik oldala nemezelt réteg (geotextília), mely a páralecsapódást gátolja, másik oldala – mely mikroperforált, metallizált – páraáteresztő és hővisszaverő. Az időjárás hatásainak szabadon kitenni hétnél tovább nem szabad!


Egy teljesen átlátszó poliészter fólia és egy hálóerősítésű polietilén fólia közé vízzáróan és korrózió mentesen beágyazott alumínium réteg. Leírás: REFLEX Tél hőtükör fólia -Hővisszaverő párazáró tetőfólia. Fektetés: Rétegfelépítésének és anyag-összetételének köszönhetően könnyen és rugalmasan beépíthető. Tetőfóliák , hőtükör fóliák , páratechnikai fóliák , ragasztó szalagok. Ha ragasztót használsz, kend fel egyenletesen a fólia hátoldalára, majd várj.


Metalizált légpárnás fólia buborékos, hõreflexiós. Vastag hõtükrös aluminium ragasztószalag papír hordozón. Vásárlás: Tetőfólia árak, eladó Tetőfóliák.


Akciós Tetőfólia ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Tetőfólia termékek, Tetőfólia márkák. Festkek, ecsetek, fest kiegsztk.


Az árakhoz megtekintéséhez jelentkezzen be! Az AUSTROTHERM termékek a beton nedvességére nem érzékenyek, minőségük nem romlik, de a táblák illesztési hézagaiba a cementtej le tud folyni, és hőhidat-hanghidat képez. Ennek megakadályozása a fólia feladata.

SZIGA-TECH Otthonfelújító Szakáruház , Budapest. Gipszkartonozás, hőszigetelés, otthonfelújítás termékek a legjobb árakon, tanácsadás, leírások,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések