2015. november 5., csütörtök

Betonháló kerítés

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Használjuk rá a betonháló és a vasháló kifejezéseket is. Jól ismert még vasbeton háló, síkháló vagy éppen a vasbeton síkháló elnevezés egyaránt.


A betonacél háló nem más, mint megadott osztásközzel elhelyezett betonacélok két irányba futtatva, összehegesztve (hegesztett háló, hegesztett síkháló).

Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. Az árlistában szereplő hegesztett betonháló árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok. A hegesztett háló – vagy betonháló – a vasbeton szerkezetek kialakításakor szükséges annak érdekében, hogy javítsa a kiöntött beton szerkezetét statikailag és mechanikailag egyaránt. A rendszerint bordázott acélszálakból hegesztett rácsháló a betonba ágyazva képes megnövelni a beton húzószilárdságát is.


Katt rá a felnagyításhoz. Bordázott betonacélból.

A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozásai miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. D Dupla szálas hegesztett rácsok.


Ezeket a rácsokat a hossziránti szálakat két oldalról (alul és felül) veszik körbe a keresztszálak. Kémény, kémény akció, leier kéményrendszer, térkő akció, térkő nyíregyháza, betonoszlop, építőanyag, kerítésdrót, tüzép, tüzép nyíregyháza. Kerítés bemutatót a irodai címen, a kerítéseket, tartozékokat a raktári címen találja. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Előállítása betonacélokból, két irányban futtatva, összehegesztve a keresztezési pontokon történik.


WoodWorking Skills Techniques Tools and Tricks. Betonacél, betonvas, betonháló a legjobb áron ! Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet. I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, lapos-acélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek, polikarbonát. Zöld bevonatos táblás kerítés átm.


Magamnak centiméternél vékonyabb betont nemigen készítenék. Különösen a szabadban, ahol a beton a gyakori fagyoknak is ki van téve.

Ha stabil, kötött talaj a készülő beton alapja, akkor nem feltétlenül szükséges a kavicságy. Látogasson el hozzánk, vagy tegye fel kérdéseit alábbi elérhetőségeink egyikén! Tovább a termékekhez.


Típusok: Kerítés drót Vadhál ó Táblás kerítés elem Csirkeháló Rostaszövet Mobil kerítés Ponthegesztett háló Konténerháló 50x50xBetonoszlop. Ilyen esetben egy kevés átfedést számolunk rá a hosszra, hogy szép folytonos legyen a kerítés. A 2cm-es maximum hossz itt is érvényes, ezért ha két oszlop között ennél nagyobb a távolság, akkor több rövidebb elemmel számolunk majd.


Folymatosan bővölő, a piaci igényekhez illeszkedő termékpalettával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések