2015. november 9., hétfő

Hullámpala tető

Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Onduline hullámlemez felrakási bemutató Onduline Hungary. Ha fontos, hogy tartós, biztonságos legyen a tető.


A modern szálcement hullámpala akkor is alkalmazható, ha járható tetőre van szükség, mert nem szakad be, de talán ennél is fontosabb, hogy gondos kivitelezéssel a viharoknak, a szélnek és a jégnek is ellenáll.

A beszakadás elleni védelmet a járulékosan a palába illesztett. Hullámpala árak online. Ingyenes hullámpala árajánlat kérés, tegyen próbára minket! Rakattételes, kamiontételes vásárlás esetén további kedvezmények! Tovább a tartalomhoz.


Bontás nélkül tetszetős, új tetőt varázsolunk a régi, csúnya hullámpala helyett. Először is megtisztítjuk a mohás, elöregedett, piszkos hullámpalát. Az így kapott tiszta tetőszerkezetre kb.

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk az árajánlat előtt személyesen felkeresi otthonát és a tető átvizsgálása után tudunk pontos árat mondani az igényelt munkára. Ha nem tetszik ajánlatunk, visszautasíthatja, és mindez nem kerül önnek semmibe. Mi kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk (INDEX, VILLAS), ezért nem mi vagyunk a legolcsóbbak, bár nem is törekszünk erre.


Azt gondolom, hogy minőségi munkát csak minőségi anyagokkal lehet végezni. A szennyezett, mohás, gombás tető felületét magasnyomású mosóval letisztítjuk legyen az síkpala, hullámpala, betoncserép, zsindely vagy agyagcserép. Palatető festés, hullámpala festés, cseréptető festés, zsindellyel fedett tetők, során alkalmazott Iso paint termékcsalád minden tető típusra gyártott bevonatot. Pala, hullámpala , cserépre az Isonit GLtetőbevonatot javasolja.


Mert ellenáll UV (ultraibolya) hatásának, tökéletesen befedi a pala illeszkedéseinek. Régi és új tetők szigetelésére egyaránt alkalmazható. A szórt purhab a legjobb megoldás!


Ehhez azonban nem árt tudni, hogy az adott tető azbesztes-e vagy sem. Eüm-KöM együttes rendelet alapján). Az Eternit Agropala (hullámos) megegyezik a Magyarországon közel 1éve használt Eternit hullámpala méreteivel.


Ezért a termék nem csak új épületek fedésére alkalmas, hanem a régi hullámpala tetők felújítására vagy javítására is. A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Bitumenes hullámpala db.

Tető hullámpala db. Beton hullámpala db. Csongrád megye (3) Heves megye (1) Pest megye (1) Tol.


Gerard tető : Palafedés helyet Gerard tető ! Ez a fedőanyag egy műanyag cserép, amely a lemezhez hasonlóan könnyű és tökéletesen vízzáró! A mohás csúnya palatető, hullámpala tető , agyagcserép vagy betoncserép tető felújítása (rétegű tetőfestés) A mohás csúnya palatető, hullámpala tető , agyagcserép vagy betoncserép tető felújítása : tisztítás utáni 4! Csak Ön tudja,hogy nem új! Megyék, ahol van eladó hullámpala.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések