2015. november 16., hétfő

Horganyzott c profil

A lemezbeszállítókat a CE tanúsítás alapjául szolgáló gyártásellenőrzési rendszer keretén belül mindig leellenőrizzük, hogy a beszállított alapanyag rendelkezzen a szükséges minőségi tanusítvánnyal. Horganyzott profilok. Ez a központ hidegen megmunkált könnyű horganyzott acélprofilok gyártására specializálódott. Lemez, profil , szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan!


Hidegen hajlított profilok - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. C -Z Szelemenek – tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a különböző anyagvastagságoknak, valamint a több dimenzióban állítható, korszerű gyártóberendezésnek köszönhető. Az Acéldiszkont féle profilméretet forgalmaz mm-től mm-ig.


C - profil 50x44xmm horganyzott 12. C -sín 140x140xmm hajlított 123. U profil - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Vállaljuk horganyzott alapanyagú nyitott szelvényû idomacélok gyártását az 1. A szelemenek horganyzott acélból görgősoron készülnek, ami lehetővé teszi a tetszőleges hosszméretet.

Rendelés esetén számítson a szállítási feláral, szerződéses privát kiszállítóval, ami súlytól és a szállítási címtől függ! Vagy saját átvétel és elszállítás a Nagytarcsai. Termékeink rendelhetőek elő-furatolva, majd horganyozva, és elő- horganyzott élekkel is, így a termék korróziójára sohasem kerülhet sor, kielégítve a legjobb minőség iránt elhivatott vásárlóink igényeit is. Furatolás rendelhető nem csak a profilok gerincen, hanem akár az alsó és felső levél különböző részein is. Könnyűszerkezetes épületek falváz szerkezeteihez.


A nagy szilárdságú, hidegen hengerelt horganyzott acélból készült rozsdamentes könnyűgerendák kis önsúlyúak és nagy. COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DETAILS. A német Murtfeldt magas minőségű műanyagjairól vált híressé az évek során.


A Murtfeldt gyártmányú láncvezetők és szíjvezetők a Murtfeldt saját maga által gyártott speciális műanyagokból készülnek. Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben. A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. P cikkszámú úszókapu görgőhöz való. Ajánlott kapumotor DEIMOS.


Profilok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Széles profil és bevonat választék! Teljeskörű ügyintézés, garanciával, leinformálhatóan! Több mint éves tapasztalat a lemezfedések területén! Rugalmas kisvállalkozás, alacsony működési költségekkel!


A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé!

Gyors szállítási határidő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések