2015. augusztus 31., hétfő

Tolókapu

Az alábbiakban összekészítettünk néhány tolókapu garnitúrát, melyek görgő kialakításban, felszerelésben és teherbírásban térnek el egymástól. A rendszereket a legkedveltebb megoldások alapján alakítottuk, ki. A tolókapuk mozgatásához válasszon akciós kapunyitó motor kínálatunkból. Weblapunk elindult, a Termékeink és Szakmai rovat még építés alatt. Kaputechnikával foglalkozó sorozatunkban legutóbb a garázskapukkal foglalkoztunk, most pedig - kissé az évszakhoz is alkalmazkodva - kijjebb megyünk a kertbe, és a kertkapu megoldásokat.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket.

Tolókapu árak, és további információk, specifikációk. A GATE Automatika Kft. GATE Csoport tagjaként több mint éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizében, karbantartásában. A lenti lista közel sem teljes, és számos esetben nem a végleges és átadott terméket mutatja. Ezzel együtt úgy gondoljuk, hogy érdekes lehet, ha a munkafázisokba is beletekinthet, amikor tolókapu , lépcső, korlát vagy kerítés készül a műhelyünkben és az átadás helyszínén.


A kapumozgatók könnyen telepíthetőek, elegánsak és tartósak. Legjobb guruló kapu megoldás az úszókapu. TOLÓKAPU Alsósínes és lebegősínes tolókapu kovácsoltvas és egyéb kivitelben.

KOVÁCSOLTVAS kaputechnika - kapu, tolókapu , úszókapu, kerítés. BX2tolókapu motor. Megbízhatóság és Új megjelenés. A CAME új koncepciója az automatizálásban, 24V-os motor 300Kg- os és max 5m hosszú tolókapuhoz, mely teljesen megfelel a követelményeknek. MCVEZÉRLÉS (HU) - TOLÓKAPU nyitók.


V-os egyfázisú elektronikus vezérlés tolókapukhoz, beépített rádióvevővel. Ez a video segít Önnek a berendezés programozásában, de nem helyettesíti és teszi f. Az azonos külső megjelenés alatt több féle motor található. Garázskapu működtető motorok. Kiegészítők kapumozgató motorokhoz. Iparikapu működtető motorok.


Az egység BlueTooth alapú, 128bites titkosítású, tökéletesen biztonságos. A Hörmann tűz- és füstgátló tolókapuk egy- és kétszárnyú kivitelben, illetve teleszkópos tűzgátló tolókapu kivitelben is kaphatók. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu.


Külön kérés nélkül többcélú. Proteco műszaki leírások. Teljes, önálló szettként a kapunyitó szettek ketegória alatt található meg.


Műszaki paraméterek: - Elektromechanikus motor tolókapukhozr.

Nice tolókapu és úszókapu valamint szárnyaskapu szettek. Minden szett komplett, beépítésre kész. Kiemelt szetteink távirányítóval vezérlő és vevőegységgel, valamint biztonsági infrasorompó, fotocella párral! A Hörmann HSS udvari tolókapu kiváló minőségű komponensekből áll, mely aránylag kis befektetési összeg.


A HSS udvari tolókapu egy ésszerű megoldás, mely tetszetős és harmonikusan illeszkedik a környezetébe. A HS udvari tolókapu nem marad le a biztonság és a minőség tekintetében sem. Ideális tolókapu , úszókapuk mozgatásához. Egyszerű programozást tesz lehetővé a digitális kijelzője.


Automata zárással, kiskapu funkcióval, és biztonsági bemenetekkel válik a vezérlés a mindennapok részévé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések