2015. augusztus 10., hétfő

Combplasztika árak

Karplasztika, combplasztika árak. A belső combplasztika helyi érzéstelenítésben 350. Ennek eredményeképpen a comb újra a testalkathoz arányos, szép, feszes tónusú lesz, mely fiatalosabb megjelenést biztosít. Ez csak a kor előrehaladtával jön létre.


Nehéz elrejteni öltözködéssel, és kellemetlen érzést okoz a térdek összedörzsölődése, sőt intertrigo is könnyebben alakul ki. Ilyen eseteknél a zsírszívás. Olvassa el árjegyzékünket! Combplasztikát leggyakrabban nagy fogyást követően végzünk.


Altatás (egy napos teljes klinikai ( Amelyik beavatkozásnál jeleztük az altatást, annak költségét az ár tartalmazza). Plasztikai sebészet árak a Széptest Plasztikai sebészetünkön. AZ ALÁBBI EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAKKAL ÁLLUNK KAPCSOLATBAN: Tempo Egészség és Önsegélyező Pénztár. Pillér Egészségpénztár.


Combplasztika árak

A mellplasztika árak az egyik legfontosabb kérdés egy páciens számára. Senki sem ellensége a pénzének, ezért röviden, tömören leírjuk, mi mennyibe kerül, és miért egy mellplasztika során. A comb bőre a korral megereszkedik, de hasonló problémát okozhat a fogyás is. A testsúly csökkenésével a combon levő zsírraktárak kiürülnek, a megnyúlt bőr nem képes ilyen mértékben zsugorodni, megereszkedik, lelóg.


Akár két héten belül visszatérhetsz munkádhoz abban az esetben, ha az fizikailag nem megterhelő, és a műtétet követő egy hónapon belül pedig kialakul a comb végleges. A műtét időtartama a beavatkozás mértékétől függően alakul (combfelvarrás, vagy zsírleszívás is). A beavatkozás során kevésbé látható helyen, a comb belső felszínén, vagy a combhajlatban ejtünk metszéseket. A szemhéjplasztikával korrigálható a duzzadt, táskás szem és a szem körül megereszkedett bőr. A combplasztikai műtétre minden esetben altatásban kerül sor.


Nem mindegy mennyire vagyunk elégedettek azzal a képpel, amit a tükör mutat nekünk. Magabiztosságunkra, önértékelésünkre és ebből következően viselkedésünkre, a külvilággal való kapcsolatunkra is kihathat, ha önmagunk látványa belső konfliktust képez. Viczián Csaba plasztikai sebész Budapest és Szeged helyszíneken több évtizedes tapasztalattal végez plasztikai beavatkozásokat, többek között: mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, arcplasztika, arcfiatalítás, szemhéjplasztika. Fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás a combplasztika is kockázattal jár.


Azután, hogy plasztikai sebészével mindent átbeszéltek, ismerteti Önnel az esetleges kockázatokat, komplikációkat, és a combplasztika utáni teendőket is. Igyekszünk rendszeresen kedveskedni régi és leendő új pácienseinknek különböző akciókkal, kedvező csomagajánlatokkal. Az alábbi nettó árak tájékoztató jellegűek, az egyes beavatkozások díja az esetlegesen felmerülő járulékos költségektől függöen esetenként eltérő lehet.


Az altatásban végzett műtétekre más, műtővel felszerelt intézményben kerül sor. Részletes információt a plasztikai sebésszel történt személyes konzultáció alapján tudunk nyújtani. Regőczi Tamás, sebész és plasztikai sebész szakorvos vagyok.


A Róbert Magánkórházban ügyfeleink minden ellátást számla ellenében vehetnek igénybe, a hálapénz pedig ellentétes a Róbert Magánkórház belső szabályzatával. Szolgáltatási díjainkat a földszinten található pénztárakban kérjük befizetni, legkésőbb a távozás napján, illetve a kezelés befejezésekor. Amit a feszes combokért tehetsz. C omb unk a test más részeihez hasonlóan idővel veszít feszességéből.


Combplasztika árak

Ezen irányárak magyar állampolgárok átlagos műtéti díjait jelzik tájékoztatás képpen. A jelzett árak esetében eltérések lehetnek bonyolultsági. A COMBPLASZTIKA KOCKÁZATAI.


A kezelést más testtájain is tudjuk alkalmazni, ezek közül érdemes megemlíteni a felkar, combbelső terület bőrének a kezelését, melyre eddig egyedül a jelentős hegekkel járó felkar-, és combplasztika műtéti lehetősége volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések