2015. augusztus 26., szerda

Bitumenes kenhető szigetelés

A Sika BlackSeal-3oldószeres, simítóval feldolgozható, szálerősített bitumenes vízszigetelő és javító keverék (azbesztmentes). Felhasználási terület Vízszigetelésre és bitumenes lemezek repedéseinek javítására, beton, habarcs és falazat alapfelületeken. A videón jól látható, hogy telepítés közben mennyire kell megfolynia a bitumennek. Bitumenes vastagbevonatok I Bitumenes mázak I Bitumen tartalmú. A Botament RD Universal bevizsgált termék a Din.


Akkor alkalmazható, ha a meglevő tetőfelület bitumenes szigeteléssel készült és állapota nem túlságosan rossz.

Kenhető vízszigetelések akció! PEAKSTON Flexafol egykomponensű, oldószermentes, repedésáthidaló, varratmentes kenhető szigetelés. A termék beltérben, normál vizes helyiségek, pl.


WC-k toalettek szigetelésére használható padló- és falfelületen egyaránt. Felülete közvetlen kerámiaburkolattal burkolható. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában. Nélkülözhetetlen kellősítő anyag forró bitumenes bevonatok előtti alapozáshoz, valamint fedéllemezek és hegeszthető bitumenes vastaglemezek fektetésekor.

Többrétegű bitumenes szigetelés esetén az első rétegre kerülő további réteget teljes felületű hegesztéssel kell fektetni, az alsó réteghez képest eltolt átfedéssel. A bitumenes szigetelő lemez az így keletkezett olvadékkal ragad a felülethez. Fontos, hogy az átfedések lapolása ne legyen ellentétes a lejtés irányával. A kétrétegű bitumenes lemez szigetelés alsó rétegét -amennyiben nem lehet a teljes felületen lángolvasztani- mechnanikai rögzítéssel kell a födémhez erősíteni.


A mellékelt képen egy régi EPDM gumiszigetelés volt, amit igen nagy költség lett volna elszállíttatni, mivel veszélyes. A SZÖLLŐSKEI SZIGETELŐ KFT több mint éve, lapostetők pincék, teraszok, aljzatok, tározók, víz- és hőszigetelésével, foglalkozik. Oldalunkon bemutatjuk az általunk használt különböző technológiákat, elkészült munkáinkat.


Sakret AA, Sakret SBA. A lábazat bádogos szerkezetekkel alakították ki. A bádogos szerkezet és a bitumenes lemezek eltérő hőtágulása miatt idővel a két anyag csatlakozási vonalában repedések, elválások alakultak ki.


Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három. A kenhető bitumenes bevonat közvetlenül a felületre simítással vagy szórással felhordható vízszigetelő réteg. Leginkább utólagos szigeteléseknél, műemléképületeknél alkalmazzák.


Ceresit Den Braven Fabrostone Gutta Kemikál Mapei Márka nélkül MESTER Murexin Pr. Alkalmazhatók a teljes falfelületen, illetve meglévő és károsodott vízszigeteléseknél adott helyeken is. E termékek előnyei, hogy míg a lemezes szigetelések esetleges későbbi szakadásánál a fal.


Hidegburkolat alatti kent szigetelés.

Finomszemcsés, válogatot. A Mapei különböző termékrendszereket fejlesztett ki a vízszigetelési munkák biztonságos elvégzéséhez, ilyen például a teraszokhoz, erkélyekhez, fürdőszobákhoz, áthidaló gerendákhoz, medencékhez és tárolótartályokhoz való cementkötésű és akril vízszigetelési termékek teljes palettája, a bentonit paplanok, a cementkötésű anyagok és a bitumenemulziók. A műanyag lapokkal történő szigetelés manapság igen népszerű lett.


Jellemzőjük, hogy jól védenek a nedvességtől, hőre könnyen lágyulnak, könnyen alakíthatók. A vízszigetelő anyagok harmadik csoportjába tartoznak a kenhető vagy szóró módszerrel felvihető anyagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések