2015. augusztus 26., szerda

Laminált farostlemez

Laminált farostlemez

A natúr farostlemez faanyaga nyírfa, melynek egyik vagy másik oldala felületi megmunkálásuk szerint lehet sima, laminált , erezetnyomott, lakkozott stb. A farostlemez a falemezek családjába tartozik. A falemezek gyártásakor a nem homogén anyagból a fánál homogénabb szerkezetű új anyagot hoznak létre. Ez utóbbiak csak akkor működnek az Ön eszközén, ha a Hozzájárulok gombra kattint.


Laminált farostlemez

Szintén széles körben használt díszítése műanyag filmből. A Perfetti termékrendszer kiegészítőjeként új megoldást kínálunk a felhasználóknak. A mindössze három típusból (saroklécből, peremlécből, illetve sorolólécből) álló, 2xcm-es bükkfa elemekből építkező szerelőrendszer lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt készüljenek filigrán, keretvázas szerkezetű bútorok és egyéb belsőépítészeti elemek. Deszka Osb Lap Gerenda Kerítésléc Gyalult Deszka Farostlemez Fa Gerenda Gyalult Lec Fa Léc Faanyag Fenyő Osb Lemez Stafni Zsalu Pozdorja Fenyő Léc Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A natúr HDF-lap farostokból áll, amelyeket műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze. Natúr faforgácslap. Laminált faforgácslap. Furnér és furnérozott termékek.


Egyéb laplemez termékek. Típus: Nedves eljárással készült: egyik oldala sima, másik oldalon szita lenyomat. A laminált felületek festésekor is nagyon fontos hogy tökéletesen tiszta és zsírmentes legyen a felület. A művelet legfontosabb, kulcsfontosságú része következik: az alapozás. Mind a laminált , mind a műgyantázott, mind pedig a furnérozott bútorok átfestésének alapkelléke a Tikkurila Otex alapozója.


Jellemzői: nagy sűrűségű farostlemez , több mint fa tartalommmal. A HDF (High Density Fiberboard) azaz nagy tömörségű farostlemez elvben hasonló módon készül, mint az MDF (a nagyobb tömörséget más préselési technikával érik el). A nagyobb sűrűség révén elsősorban a nagyobb fizikai megterhelések elviselésére teszi alkalmassá.


Kültérben való alkalmazásra önmagában mégsem. Ezután kerűl fel a laminált réteg a két szemközti felületre, ami nem más, mint műgyantával átitatott, impregnált többrétegű dekorpapír. Termék előnyei: színazonos a laminált lappal,. Ez adja a termék kopásállóságát, illetve ellenállóképességét a közvetlen nedvességgel, a vegyi anyagokkal, tisztítószerekkel szemben.


Készítenek színes laminált , fautánzatú, színfurnérral borított és színre lakkozott lemezeket, ezek felhasználása ízlésesebb bútorok tervezésekor ajánlott. Beltéri ajtók készítésénél is igen gyakori a farostlemez borítás, mely színes mázolást igényel. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite.


A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni.


Erre a magyar bloggerirodalomban is számos példa aka a spanyol viasznak már gyára van: 1. Használhatjátok az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések