2015. augusztus 5., szerda

Ajtó ablak aszód

Aszód bemutatóterem és iroda, A kisváros főútja mentén épült ez a kereskedelmi funkciójú épület. A földszinten bemutatóterem, a tetőtérben irodák találhatóak. Megbízásunk szerint a tervezést és a kulcsrakész kivitelezést is cégünk végezte.


A bemutatóterem a főút felé nyitott, sok. Oknoplast ablak online akció. AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓ BÖRZENAP! Szezonális jelleggel akciós börzenapot tartunk! CíAszód , Pesti út 21.


A rosszul záródó ablakok hézagjain keresztül folyamatosan árad ki a meleg levegő, mely a fűtési időszakban jelentős költséget okozhat nekünk. Műanyag ablak Aszód és környékén egyaránt végzünk nyílászáró cserét. Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést! Miért legyen műanyag ablak fa ablak helyett? DESIGN Termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció, funkcionalitás, a környezetbarát megoldások illetve az elegáns megjelenés.


A formák és stílusok sokféleségének köszönhetően a kreatív elképzeléseknek semmi sem szab határt. Ablak beszerelés Aszód - Ablakcsere Aszódon. Az ablakcserével a ház hőszigetelése sokkal jobbá tehető.


Az új ablakok tervezése és gyártása során fokozott figyelmet szentelnek a megfelelő szigetelésre, melynek egyik legfontosabb része a hőszigetelt üvegtáblák használata. Ha betervezte már a nyílászáró cserét, a nálunk megrendelt műanyag ablakokat elvárásai alapján, szakszerű módon beszereljük, illetve a régi nyílászárókat bontással eltávolítjuk. A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is).


A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Minőségi nyílászárók. Cégünk magas szinten, több éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik ablakok, bejárati ajtók, nyílászárók, valamint árnyékolástechnikai termékek forg. Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere. Munkánk minősége a garancia ,hosszú évek tapasztalata segít abban hogy a legrövidebb idő alatt de precízen végezzük munkánkat.


Budapest Pest megye lakósainak szolgálatában. Nem futunk fölösleges köröket amit lehet azonnal megjavítunk. Nyílászáró szigetelés, vízvezető. Forgó ablak átalakítás.


Bukó-nyíló ablak átalakítás. Ablak és ajtó kiszerelés és újra beépítés, ha eredetileg rosszúl lett beszerelve. Ablakkarbantartás, felújítás festés.


Ajtó és ablak kilincsek cseréje. Főként zár és vasalat javítását végezzük. Alumínium Profil értékesítés. Korrekt hozzáállás és minőségi munka év tapasztalattal. Buda Ablak , az Ön partnere az építkezésben.


Cégünk több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar építőipari vállalkozás. Műanyag nyílászárók, redőnyök, rovarhálók, árnyékolás technikai eszközök, párkányok, garázskapuk és télikertek értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések