2015. augusztus 17., hétfő

Canyon tölgy bútorlap

Canyon Tölgy bútorlap FC 5FSJó tanács! Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Forgalmazza a(z) Hagora.


Konyhabútor - herrbutor. Szín: Sötét avellino, világos avellino, sonoma tölgy , canyon tölgy.

A konyhához kiegészítő elemek is rendelhetők! Egyedi bútorok, konyha bútorok, lapszabászat,asztalos munkák tervezése,asztalos munkák kivitelezése. Bútorgyártás Pécs közelében Pellérden , jó minőségő alapanyagok.


Vissza ehhez: Bútorlapok raktáron. Tegye fel kérdését a termékről. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap.


Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható. UV-álló, karcálló és környezetbarát.

Dohányzóasztal Kora KL tölgy canyon. Nyomtassa ki a termék kártyáját Folytas. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


Itt , Budapest XVIII. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga.


Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Amennyiben Ön a Bástya Bútorlapcentrum Sopron Kft. Kizárólag egész táblában rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza.


Rendelés esetén a termék 5-munkanapon belül megérkezik, és igény esetén méretre szabva átvehető üzletünkben. Faerezetű bútorfólia, Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. Méret: széles 27 mély 4 magas 1cm.

Dekoratív, modern vonalvezetésű, variálható nappali bútor. Fiatalos, elegáns bútor, mellyel barátságosabbá válik minden szoba Laminált bútorlapból készül ABS élzárással. Tölgy 5FsVilágos ardeni Fenyő 5Fsriver eiche 6Fsrigolettó bronz 6Fsluna szil 7FsVilágosszürke Textil 7Fsbeige Textil 4Fsmodern Tölgy 4Fshavas kőris 5Fshomokszínű ardeni Fenyő 5Fs22. A Falco laminált bútorlap nagy választékával Mi segítjük Önt a modern, meghitt otthon megteremtésében.


A belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani a Falco laminált faforgácslap alkalmazásával. A dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet. Anikó konyhablokk bútorlap fronttal több színben rendelhetõ, 2cm.


FSCountry Tölgy bútorlap mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések