2015. augusztus 18., kedd

Kisméretű tégla

Kisméretű bontott tégla mérete: 25×12×cm. Vegyesen is megvásárolható. A falidom kötések közé soroljuk még a kisméretű téglából falazott pillérek, oszlopok, kémények kialakításait is. A kisméretű tégla nagy előnye, hogy raklapos kiszerelésben könnyen szállítható.


Falazáshoz jól használható.

Beépítéskor viszont azzal számolni kell, hogy hőszigetelése nem a legjobb a tömör téglának. A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10. Leiertherm KISMÉRETŰ TÖMÖR TÉGLA A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket.


Leier, Porotherm, Ytong tégla kedvező áron a Hofstadter tüzépen. Tégla ár és árlista letöltése. Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk.


A kéménytégla jelenleg még mindig a legkeresettebb kémény építőanyag, mivel sokan a hagyományos kéményépítés mellett döntenek, habár napjainkban sokkal célszerűbb.

Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Tökéletes tömegkályha , cserépkályha , kályha , kandalló , kerti grill , sütő , tűzhely, sütögető , égető kemence építéséhez!


Bontott samott tégla eladó! De nálunk a raklapokon max. Nem fordulhat elő, hogy a kiszállított mennyiség nem egyezik meg a megrendelt -és kifizetett!


Nútféderes tégla és okostégla vagy megnövelt hőszigetelésű kerámiavázas téglák. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. PÁPATESZÉRI BAKONYTHERM TÖMÖR TÉGLA KISMÉRETŰ 25X12X5CM és még termék közül választhat a kategóriában. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Bakonytherm kisméretű tömör tégla.


Ilyen hirdetést keres: Ingyen elvihető építőanyag, tégla , cserép, ajtó, ablak, üveg? A(z) Ingyen elvihető építőanyag, tégla , cserép, ajtó, ablak. Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla.


Egész tégla ami vagy teljesen épp, vagy legfeljebb egy sarkán sérült, hiányos. Törött tégla ami ketté, harmadba, negyedbe törött, vagy legalább teljes sarka letört.

Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Szeretnénk egy terasztetőt a terasz fölé. A minőség amiben megbízhat. Cégünk szigetelőanyagok, szárazépítészeti. Továbbá ideális kiegészítő szerkezetekhez építéséhez is.


Kiskereskedelmi árjegyzék Feltoltes alatt. A Porotherm hagyományos tégla nem éghető, tűzbiztos. Egy kisméretű tégla szele.


A szeletelt téglát bontott tégla hosszirányú darabolásával kapjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések