2015. augusztus 17., hétfő

Cilinderzár méretek

Látható, hogy a ritka zárbetét méretek még folytatódnának, azonban azokat itt már az áttekinthetőség végett nem tüntettük fel. Természetesen beszerezhetőek, egészen 3mm teljes hosszig tudunk zárbetét igényt kiszolgálni. A ritka zárbetét méretekkel kapcsolatosan kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.


A bevésőzár onnan kapta a nevét, hogy az ajtólapba kell őket bevésni, vagyis beépített állapotukban csak az előlap látható belőlük. Mit jelent, hogy 30x3 vagy 45x50? Ennek a méretnek az ajtó vastagságához és a zár beépítési módjához kell igazodnia. Legegyszerűbb a korábban hasz.


Zárbetét, Webáruházi kínálatunk lakat illetve zárbetét termékei mellett kiemelt szerepet töltenek be azon bicikli zár valamint motorzár termékeink, melyek értékeink fokozott biztonságát garantálják. Hengerzárbetétek lelőhelye biztonsági szint szerint csoportosítva. Iseo, Titan és MUL-T-LOCK zárbetétek (cilinderek) sok-sok különböző méretben és biztonsági fokozatban. Az alap (minimális) védelmi szinttől egészen az extra biztonságig kínáljuk a zárbetéteket raktárról. Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok-sok.


Zárbetét méret alatt mindig a zárbetét oldalainak hosszát értjük. A zárbetét teljes méretét tehát egész egyszerűen úgy számolhatjuk ki, ha összeadjuk a két oldal hosszát. A hivatalos jelöléseknél mindig a rövidebbik érték szerepel elöl, és csak ezután következik a hosszabbik.


Zárbetétek bemutatása: Zárbetéteknek, az ajtó azon részét nevezzük, mely a kulcsot befogadja. Nem szabad összetéveszteni magával a zárral vagy zártesttel, hiszen ezek az ajtónak azon részei, melyeket a zárbetét működtet, vagyis gyakorlatilag a zárást végzik. Tudjon meg többet a méretek és az árak kapcsolatáról! Szilárd felülethez erősíthető, duplafenekű pénzkazetta. A külső fenék asztalhoz, szekrénybe vagy más helyre erősíthető.


A pénzkazetta és a külső, szilárd felülethez erősített fenék is zárható. Minden lakásnak külön postaláda biztosítható, több modul összekapcsolható. Cégnév: Exsafe Kft. Magyar gyártmány, ajtókra szerelhet kivitelben létezik.


Rendelkezik MABISZ tanúsítvánnyal, három év garanciát adunk rá. Fúrás, letapogatás, savazás ellen védett zárbetétjét a külső ház a cilinderzár töréstől, maghúzástól, fúrástól, kifeszítéstől is megóvja, kulcsa csak a biztonsági kártyával másolható. Vásároljon másik széfet online áruházunkból. Rottner S 1kulcsszekrény ingyenes kiszállítással.


Fenti információ a termék leírásában is olvasható. Ez az összeg hozzáadódik a termék árához! The new generation - stronger, more durable, more secure!


A pálinkarobot egy elektromos asztali pálinkaföző készülék. Egybeépítve a lepárló üst melynek hőmérsékletét,folyamatossan kijelzi a beépített mérőmüszer,és a lepárláshoz szükséges hűtőegység. Az üst hőfokát automatikusan ,egyenletes ,állandó szinten tartja a gép, egyéni beállításunk függvényében. A rosdamentes acélból készült üstbe egyszerre liter.


Euro Cylinder mortice locks are designed to operate with Euro profile cylinders. Available in both a range of sizes and finishes, our range of Zoo branded mortice locks offer additional security and a part of a wide range of mortice locks that we offer. Eszközök, Tisztítószerek és kenőanyagok keres olcsón online?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések