2015. augusztus 3., hétfő

Belső fal szigetelése

Ezért a homlokzati fal belső oldali szigetelésekor el kell kerülni valamilyen megoldással a harmatpont behúzását. Meg kell akadályozni, hogy a lehűlő falhoz jusson a pára, mert ott lecsapódik. Ilyenkor nemcsak az okoz gondot, hogy romlik a fal és a vakolat mállik, hanem a fal a pára miatt penészedni is kezd. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé, a belső tér felé tud szellőzni és ez növeli a szobák páratartalmát.


A dohos szagú lakóterek, szobák többféle betegség kiváltó okai lehetnek.

A nedves fal jó hővezető, és a belső levegő hőmérsékletét a falon keresztül kivezeti a szabadba, ezért növeli a. Amennyiben egyenletes, penészmentes és jó minőségű a fal , akkor portalanítást követően el is kezdhető a belső szigetelés. Fontos, hogy a hatékony szigetelés érdekében a hideg helyiségen belül minden hideg falat szigeteljünk le. Ez általában 1-oldali falfelületet jelent. Előbb utóbb minden otthonba befészkeli magát a penész, ami nem csak látványra kellemetlen, de egészségkárosító hatása is van.


Hőhidas szerkezetek felületén alakul ki leginkább, ugyanis a hőáram minden esetben a melegtől a hideg felé hala vagyis ahol rosszabb a fal szigetelése. Egységes falfelület esetén a zártcellás extrudált polisztirol szigetelésünk kitűnő megoldást nyújthat penész ellen és a.

Egyes szakemberek szerint a polisztirol szigetelőanyagok nem alkalmasak a vályogfalak szigetelésére, mivel elzárják a levegő útját, a fal nem tud szellőzni így képtelen leadni a felgyülemlett párát. Ennek eredménye a fal vizesedése és dohosodása lesz, hosszabb távon pedig az épület szerkezete is károsodhat. A belső hőszigetelő és hangszigetelő lapok egyszerűen ragasztással kerülnek fel a falra és egyből kész felületet adnak. A porózus lapokat ugyanis gyárilag előre tapétázták. A tapéták nagy szín és textura kínálattal kaphatók, de ha nem talál köztük megfelelőt, akkor vizes bázisú festékkel azonnal át is festhetők.


Az egyre sűrűbben előforduló időjárási anomáliák, valamint a lassan, de biztosan fogyó fosszilis energiaforrások árának folyamatos drágulása előtérbe hozta a. Az elmúlt évben több millió négyzetméter belső falfelületet burkoltak le világszerte évente (!). A mm vastag szigetelőanyag nem csak a hőt tartja bent a lakásban - csökkentve a fűtés költségét -, hanem jelentősen megszűri a szomszédból vagy az utcáról átszűrődő hangokat, zajokat is. Cégünk vizes, nedves, salétromos fal , épület, ház, lakás, pince utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű, falbontás nélküli technológiákkal (falfűrészelés, injektálás, saválló acéllemez besajtolás) valósítunk meg. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk. A pontos költségeket a falvastagság és a szigetelendő fal folyóméter mennyiségének függvényében tudom megadni, akár telefonon keresztül is.


UTÓLAGOS FALSZIGETELÉS FŰRÉSZELÉSSEL Ennél az eljárásnál speciális fűrésszel a tégla fuga átvágásra kerül és a résbe műanyag szigetelő lemez kerül behelyezésre. Az Ön háza fantasztikus, de mi a helyzet a vízszigeteléssel? A vizes, salétromos falak végleges megszüntetéséhez, az otthon egészséges levegőjéhez, az alacsony fűtési költségekhez egy már felvizesedett ház esetében a megfelelően kivitelezett utólagos falszigetelés elengedhetetlen. A fal repedéseit alaposan lezárjuk mindkét oldalon gyorskötésű malterral, utána pedig névleges nyomáson bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.


Ilyen módon a dagadó cement a fal réseibe is benyomul, és a megkötést követően ellenállóbb lesz a szigetelés.

E termékek előnyei, hogy míg a lemezes szigetelések esetleges későbbi szakadásánál a fal belső oldalának vizesedési helye nem feltétlenül adja meg a külső oldali hibahelyet, addig a kenhető vízszigeteléseknél a belső oldali hibahely szinte mindig a külső oldali hibaforrásnál van, így ott a javítás műszakilag egyszerűen és gazdaságosabban megvalósítható. Sokan fordulnak hozzánk könnyűszerkezetes ház utólagos szigetelésével kapcsolatban. Ezen a problémán a fújható üveggyapot szigeteléssel gyorsan és könnyen segíthetünk bontás nélkül.


Belső hőszigetelésnél max. Kívülről szigetelj, megszűnik a hőhí így a penész is valószínűleg. A szigetelés nem csak környezetbarát, pénzt is megtakaríthat. Az energia túl értékes ahhoz, hogy pazaroljuk – amit nem fogyaszt el, azt ne is kelljen megtermelni. A csövek szinte mindig a fűtőrendszer leggyengébb láncszemét alkotják, ezért a megtakarítás egyik legkönnyebb módja ezek szigetelése.


Depron belső hőszigetelés: olcsó és energiatakarékos. A Depron energiatakarékos és rendkívül gazdaságos. Olcsó hőszigetelő lap, egyszerű diszperziós ragasztóval rögzíthető belülről a falakra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések