2015. augusztus 20., csütörtök

Pamut szőnyeg

Népszerűségét rugalmasságának, puhaságának, meleg hatásának, tartósságának köszönheti, ráadásul könnyű vele bánni szinte minden helyiségbe alkalmas. A pamut nedvességet vehet fel anélkül, hogy nedves hatása lenne. Meleg hatása, változatos élénk színei, egyszínű és mintás szőnyeg változatai által minden enteriőrhöz felhasználható. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Pamut szőnyeg

Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A termék szép dísze lehet nappalinknak, hálószobánknak. Rendkívül nagy szilárdságuknak és hosszú élettartalmuknak köszönhetően sokáig lakásunk dísze maradhat egy pamut szőnyeg anélkül, hogy az elhasználtnak tűnne. Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. A pamut szőnyegek egytől egyig ilyenek, amiknek közös jellemzője, hogy igazán kopásállóak.


Részletek Üzlethez. Massziv- Szőnyeg Vintage YAKOTA 170x240cm - bézs. House Nordic - Goa Szőnyeg , 180x1cm.


Pamut szőnyeg

Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Pamut rongyszőnyegeink pamut és műszál összetételű alapanyagból készülnek. Sűrű szövésűek és egyenletes, puha, sima felületűek.


Gyerekszobába kiváló választás lehet, akár falvédőnek is használható, de a lakás bármely helyiségét otthonossá tehetjük egy szép pamut szőnyeggel. Mosógépben °C-on. Stílusos szőnyeg Rowan 240x1világos szürke, kék. Ezenkívül mindig alku.


Pamut szőnyeg - a legjobb lehetőség egy gyermek szobájára vagy hálószobájára. Mi a jobb - halom vagy szöszmentes modellek? A folyosón és folyosón 1 pamutból származó termékeket kell vásárolni? A nálunk kapható rongyszőnyegek egytől-egyik pamut alapanyagúak, így azok számára, akik allergiásak mindenre, ami műszálas még nagyobb meggyőződéssel tudjuk ezeket a természetes anyagú szőnyegeket ajánlani. Doube Sided Rug Zebra kétoldalas mosható szőnyeg , 1x 1cm.


A szőnyeg gyönyörű, ha ráesik a fény gyöngyház fényű, kidolgozása miatt nem kell alá tenni csúszásgátlót. A szőnyeg várakozásomat felülmúlta, kidolgozottsága tökéletes és igényes (textilipari technikumot végeztem), a lakásomat széppé teszi. Még egyszer köszönöm a weboldalon megjelenő tökéletes fényképet. Rongyszőnyegünk kézi szövésűk Pamut és poliprpilén keveréke. Barna, kézzel szőtt pamut Chindi szőnyeg x 1cm.


Pamut szőnyeg

Dobja fel otthonát egyedi bájjal ezzel a kézzel font chindi szőnyeggel! Ezt a gyönyörű szőnyeget kiváló mesteremberek készítették kézzel, így nagyszerű kiegészít. Puha pamut szőnyeg állatkákkal.


Kézzel, 1 pamutból készült Chindi szőnyegünk természetes bájt kölcsönöz bármilyen helyiségnek. A szőnyeg pamutcsíkokból készült kézzel, készítése során hagyományos ázsiai szövési technikát alkalmaztak. Ha foltos lett a szőnyeg , akkor igyekezzen a foltokat minél hamarabb eltávolítani folttisztító pamut kendővel. A szőnyeg szélétől kezdje a tisztítást és vigyázzon, hogy bele ne dörzsölje a foltot.


Makacs folt esetén próbálja meg a foltot enyhén kidörzsölni, majd meleg vízzel tisztítsa meg a folt helyét. PAMUT ROJTOS SZŐNYEG 120X180CM SZÜRKE GEOMETRIAI MINTÁS és még termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! A FERNANDO szőnyegben az a legjobb hogy praktikus és egyben otthonos. Feltételezzük hogy Te sem szeretsz mezítláb a meleg ágyból kilépve a hideg padlóra lépni.


Otthonos látványt nyújt még a folyosón, a konyhában és a bejáratnál is. Nagyon szép fekete - fehér mintás, vintage hatású. Szőnyegeinkről bővebb információt a kiválasztott szőnyeg képére vagy a RÉSZLETEK gombra kattintva talál.


A kép alatt található méret a legkisebb méretet mutatja. További méretet , ár , leírás a fent említett módon tudja megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések