2015. augusztus 28., péntek

Laminált hatású járólap

A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A Quick-Step tervezőit a legújabb építészeti, divat- és dizájntrendek inspirálják abban, hogy természetes hatású és egyedi padlókat álmodjanak meg. A laminált padlók minden ízükben a megtévesztésig valódinak tűnnek. Kattintson a nagyobb képekért!


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel csornai bemutatótermünk megtekintése előzetes időpontegyeztetéssel lehetséges (időpontfoglalás itt) Kollégáink továbbra is dolgoznak, azaz interneten leadott rendeléseket visszaigazoljuk, az árukiadást, kiszállítást megszervezzük. A padlólap, és amit tudni kell róla.


A modern belsőépítészet egyik leggyakrabban használt hidegburkolata a padlólap. Kiváló tulajdonságainak és magas esztétikai adottságainak köszönhetően előszeretettel alkalmazzuk őket különböző helyiségekben, bel- és kültéren is. Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Praktikerrel beltéri padlólapokkal! Akril kád Cement hatású Classic Touch Laminált Padló 8. Csaptelep Csempe Dekor EASY TOUCH Padló 8. Kőmintás laminált padló. Csempe vagy márványburkolat hatását keltő laminált parketta, amely kiválóan alkalmas nappali, étkező, konyha burkolására. Nagy előnye a kövekkel szemben, hogy gyorsan lerakható, hamar igénybe vehető, és sokkalta melegebb hatású , így az apróságok nyugodtabban mászkálhatnak négykézláb.


Nálunk a legnevesebb gyártók padlóit találod. Ha laminált padló akkor a TrendPadlók! Országos kiszállítás! Járólap hatású laminált padló. Mik is ezek pontosan?


Fa hatású burkolatok. Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak. Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával.


De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír. Laminált padló webáruházunkban, könnyen illeszthető, ragasztás nélkül is lefektethető laminált padló kínálatunkban számtalan, a valódi fafajták megjelenését élethűen utánzó modellt talál. Modern, fa hatású járólapok, Csempe webáruház. Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel.


Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén. Laminált padló Szőnyeg Padlószőnyeg Lábtörlő Tekercses vinyl padló Modul vinyl padló Műfű Függöny Karnis Tapéta Laminált padló Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Vásárlás: Laminált padló árak, eladó Laminált padlók. Akciós Laminált padló ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Laminált padlóból nem mindegyik típus alkalmas konyhába, olyat válasszunk, amely magas kopásállóságú, a konyhába érdemes 31-es vagy 32-es erősségűt letenni. A másik fontos paraméter a laminált lapok vastagsága, milliméter alattit semmiképp se válasszunk, de minél vastagabb, annál strapabíróbb. Minőségi burkolólapok, csempék, dekorációs csempék.


Prémium kategóriás csempe és burkolólap folyamatosan frissülő csempe választék. Csempék és padlólapok kereskedelmére alapoztuk működését, de természetesen nem csak a csempe és járólap , hanem a hozzá tartozó burkolási segédanyagokat is megtalálja nálunk. Hogy választékunkat színesebbé tegyük, falicsempe és padlóburkoló lap mellett még kádakat, zuhanykabinokat, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat és laminált padlót is ajánlunk Önnek. Cementlap burkolat, metró csempe, kültéri burkolatok, fa hatású burkolatok raktárkészletről, kedvező áron.


Bemutatóterem Szentendrén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések